Haberler

Pınar Altuğ, Dısney Junıor İçin Şiir Kuşağını Seslendirdİ

Güncelleme:

Pınar Altuğ Disney Junior İçin "Bir Annenin Şarkısı" Adlı Geleneksel Şiirle Birlikte 12 Şiir Serisini Seslendirdi

İstanbul, 24 Mayıs 2011: 2-7 yaş arasındaki çocuklar ve aileleri için yeni bir kanal olan ve Türkiye'de Digitürk'te 165. Kanalda ve tivibu'da yayınlanacak Disney Junior'ın lansmanı, özel bir etkinlikle gerçekleştirildi.

"Çocuklar Duymasın" oyuncusu ve 2 yaşında bir kız çocuğu annesi Pınar Altuğ, 1 Haziran'dan itibaren Disney Junior'da yayınlanacak, aralarında "Bir Annenin Şarkısı" adlı geleneksel şiir de yer alan şiirleri seslendirdi. "Şiir Zamanı..." adlı animasyonlaştırılmış kısa şiir serisi, içlerinde Bambi, Dumbo, Leydi ile Sokak Köpeği de olan klasik Disney animasyonlarının görüntüleriyle sunulacak ve yeni nesil çocuklara şiirlerin güzelliğini aktaracak.

Pınar Altuğ, "Disney Junior ile birlikte çalışmak, benim için hem bir ilham kaynağı oldu hem de bir kız çocuğu annesi olma mutluluğumu pekiştirdi. Özellikle "Bir Annenin Şarkısı"nı seslendirdiği için çok heyecan duydum. Bir oyuncu ve anne olarak, hikaye anlatımının çocuklara ilham kaynağı olma ve aileleri bir araya getirmedeki gücünü ilk elden gördüm. Hepimiz fantastik Disney hikayeleri ve karakterleri ile birlikte büyüdük ve bu sevilen çizgi filmlerle harika şiirleri çocuklara sunma fikrine bayıldım" şeklinde konuştu.

"Şiir Zamanı…" olarak adlandırılan 2 dakikalık 12 tane animasyonlaştırılmış şiir serisi, Disney Junior'da, kanalın yayına gireceği 1 Haziran'dan itibaren gösterilecek ve www.disneyturkiye.com.tr internet sitesinde de izlenebilecek.

Disney Junior, nesiller boyu ailelerin, klasik ve çağdaş Disney öykü anlatımına ve Disney karakterlerine olan duygusal bağını yansıtıyor. Kanal anne babaları, çocuklarıyla birlikte Disney'in sihirli, müzikal ve kalpten hissedilen öykülerinin ve karakterlerinin deneyimini birlikte yaşamaya davet ediyor. Ayrıca, belirli öğrenme ve gelişim konularını da içererek çocukları oyun yoluyla öğrenmeye teşvik ediyor.

Disney Junior ayrıca, Mickey Farenin Kulüp Evi, Orman Kavşağı, Tamirci Manny ve Özel Ajan Oso gibi bazı çok sevilen programlara ve 1 Haziran 2011'de yayına başlaması ile birlikte ilk kez ekrana gelecek olan Jake ve Varolmayan Ülke Korsanları gibi yepyeni animasyon da ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Pendik'te kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Pendik'te kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title