Haberler

Yenimahalle'de Pijamalı Adamlar Kırdı Geçirdi

Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesi, sezonu İstanbul Meydan Sahnesinin Pijamalı Adamlar adlı tiyatro oyunu ile açtı.

Ünlü tiyatro sanatçılarını ve oyunlarını vatandaşın ayağına getiren Yenimahalle Belediyesi, sezonu İstanbul Meydan Sahnesi'nin "Pijamalı Adamlar" adlı tiyatro oyunu ile açtı.

Yenimahalle Belediyesi 50'nci Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen oyun, tiyatro severlerden tam not alırken, seyirciler arasında bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve meclis üyeleri de kahkahalara boğuldu.

MUHTEŞEM ŞOVLARIYLA BÜYÜLEDİLER

Ünlü oyuncu Necmi Yapıcı'nın yazıp yönettiği ve oyunculuğunu da yaptığı tiyatro gösterisinde Yapıcı'nın yanı sıra, Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı da muhteşem performanslarıyla izleyenleri büyüledi. Günümüzde insanların aşktan, trafikten, siyasetten, yalandan ve yaşam koşullarının zorluğundan nasıl delirdiklerini anlatan oyun, 7 kişilik oyuncu kadrosuyla Yenimahallelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

"HEM GÜLDÜK HEM DÜŞÜNDÜK"

Gecenin sonunda seyirci tarafından ayakta alkışlanan oyuncular, Yenimahallelilerle kendilerini buluşturan Başkan Yaşar'a teşekkürlerini sundu.

Oyunculara çiçek takdim eden Yaşar, "6 yıldır Türk tiyatrosuna katkı yapmaya, sanatı yaşatmaya ve sanatın her türlüsüne destek olmaya özen gösteriyoruz. Geçen sene 150 bin kişiyi tiyatroyla buluşturduk. Bu sene bu rakamı daha da ileriye taşıyacağız. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve emeğe saygı gösterilmesi için sanata sahip çıkmalıyız. Doğruların alkışlandığı, yanlışların demokrasi içerisinde tartışılabildiği sanatı, mutlaka Türkiye'de egemen kılacağız" dedi. Sözlerine devam eden Yaşar, tiyatro oyununu beğendiğini vurgulayarak, "Güzel bir oyundu. Hem güldük hem düşündük. İnşallah o düşüncelerimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in değerleriyle yaşatarak, Türkiye'ye sahip çıkacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Necmi Yapıcı Fethi Yaşar İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title