Haberler

Kahramanmaraş Piazza'da Uzay Yolculuğu

Güncelleme:

Kahramanmaraş Piazza, minik ziyaretçilerini uzay yolculuğuna çıkarıyor.

Kahramanmaraş Piazza, minik ziyaretçilerini uzay yolculuğuna çıkarıyor.

9-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Piazza ziyaretçilerinin 6-10 yaş grubu çocukları, uzay ve gezegenler hakkında bilgilendirici filmleri Planateryum'un (Uzay küresi) 360 derecelik alanında izleme şansına sahip oluyor.

Evren ve astronomi hakkında eğitici ve eğlendirici sunumların yapılabilmesi için düzenlenmiş gösterim alanı olan Planetaryumun, normal görüntüleme sistemlerinden farklı özellikleri var. Planetaryum; kubbe şeklindeki yapısı içinde çok boyutlu projeksiyon cihazı bulunduran ve uzaydaki cisimlerin ya da istenen herhangi bir ortamın gerçekçi olarak canlandırılmasına imkan sağlıyor. Böylece planetaryum içindeki çocuklar, kendilerini uzay boşluğu içinde gibi hissedebiliyorlar.

Planetaryum'da keyifli bir uzay yolcuğuna katılmak için yapılması gereken tek şey, Kahramanmaraş Piazza'da, sadece 50 TL ve üzeri alışverişi belgeleyen fatura ya da fişle danışmaya gelip Piazza Club formunu doldurmak. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title