Haberler

    Peugeot, Moskova'da 2 Yeni Model ve 3 Yenilikçi Konsept Aracını Tanıtıyor

    Ticari Başarısı Sayesinde, Peugeot 2010 Yılında Dünyanın Bir Numaralı Fransız Markası ve Rus Otomobil Pazarının Yeniden Doğuşunun Önemli Bir Aktörü Haline Geldi. Peugeot, 200. Yılında, 2010 Uluslararası Moskova Otomobil Fuarı'nda 2 Yeni Model ve 3 Yenilikçi Konsept Aracı Sergileyeceği İki Orijinal Standı ile Yerini Alıyor.

    iki Peugeot standının orijinal konsepti (2 000 m2) hareketliliği, ulaşımı, işlevselliği, sürüş keyfini ve durmak bilmeyen mükemmellik arayışını çağrıştıran Marka'nın yeni sloganı "Motion & Emotion" ile uyumlu olarak tasarlandı.

    Dünya prömiyerinde Rusya'da tanıtılan Peugeot 3008 Crossover, 2010 Moskova Motor Show'un en göze çarpan olaylarından birini oluşturuyor. Peugeot 3008 farklı otomobil segmentlerini bir kasa içinde uyumlu bir şekilde bir araya getiriyor.

    3008'in yanı sıra, Peugeot standı aynı zamanda HYbrid4'ün konsept versiyonunu tanıtıyor. Dünyanın bu ilk 4x4 dizel hibrid otomobili Peugeot için olduğu kadar tüm otomotiv sektörü içinde yenilikçi bir çözüme imza atıyor.

    Marka'nın yeni tasarım stilinin sembolü olan özel spor coupe RCZ de Peugeot'nun bir diğer yeniliği. Araç mükemmel bir keyif ve hobi modeli ve markanın en son başarısı oldu. Özel iç ve dış tasarımı ile son derece güvenilir teknik özellikleri Peugeot RCZ'yi, Peugeot'nun 200 yıllık tarihinde yeni bir referans yapıyor.

    Yine Peugeot standında yer alan, Kaluga'da üretilen Peugeot 308, Peugeot'nun bu yıl Rusya'daki ticari başarısında önemli bir rol oynadı. Peugeot 308 de aracı Rusya'nın kendine özgü iklim ve yol koşullarına adapte eden özel Rusya paketi ile donatıldı. Araç, 11 000 kilometrelik Moskova-ırkoutsk-Moskova dayanıklılık rallisinde kalite ve güvenirliğini kanıtladı.

    Rus müşteriler ayrıca, daha sonra 2010 Ekim başındaki Paris Otomobil Fuarı'nda da tanıtılacak Peugeot SR1 konsept modeliyle tanışma ayrıcalığına da sahip olacaklar. SR1 yeni Grand Tourisme otomobil konseptini ortaya koyuyor. Etkileyici araç, özel tasarımlı iç mekanında ve dış tasarımında ileri teknolojileri bir araya getiriyor. SR1, Peugeot markasının yeni tasarım stilini somutlaştırıyor.

    Fuarda aynı zamanda "Elektrik çağının Şampiyonları" da Peugeot standında yerlerini alıyor : BB1 konsept aracı ve iOn.

    BB1 kavram modeli ile Peugeot günümüzün ve geleceğin şehir içi ulaşım ihtiyaçlarına tamamen sıra dışı bir cevap getirmek üzere otomobil üretiminin sınırlarını daha da genişletti.

    Sadece 2,5 metre uzunluğu ile dört kişiye ulaşım olanağı sunan BB1, çevreye her zaman saygılı, mimari yapı, görünüş, iç tasarım, sürüş özelikleri, elektronik bağlantılar başta olmak üzere otomobilin her açıdan yeniden keşfedilmesini sağlayan kavram elektrikli araç.

    Peugeot iOn, şimdiden MAAF Sigorta şirketinin 2010 "Otomobil ve Çevre" Büyük Ödülü'nü kazanan yenilikçi bir elektrikli otomobil. Kompakt boyutları (3,48 x 1,47 metre), 4,5 metreyi aşmayan dönüş çapı ve 150 kilometrelik menzili iOn'u ideal bir şehir otomobili haline getiriyor.

    Rus otomobil severler, Peugeot standında ayrıca 107, 207 ve 207CC, 407 Coupe, 4007, 308SW, 308CC ve ticari Partner Tepee gibi önceden aşina oldukları diğer modelleri de yakından görecekler.

    Peugeot markasının iki yüz yıllık tarihi ise Peugeot standında bu yıl yerine alacak olan 1938 model Peugeot 402B Légère ile sembolize ediliyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

    Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

    Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

    Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

    Bakmadan Geçme

    'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

    "Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title