Haberler

Petrolspor Taraftarları, Özdemir'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Petrolspor'un taraftar grubu Yarasalar, bir süre önce bel fıtığı ameliyatı olan Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir'i hastanede ziyaret etti.

Bel fıtığı ameliyatı olan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir' ziyaret akını.

Petrolspor'un taraftar grubu Yarasalar, Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir'i hastanede ziyaret etti.

Kısa süre önce ameliyat olan Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir'e sürpriz ziyaret gerçekleştiren tribün liderleri, "Başkanı bir an önce aramızda görmek istiyoruz. Umarım bir an önce sağlığına kavuşup tribünlere beraber takıma destek veririz" diye konuştular. Yarasalar grup üyeleri Özdemir'e Petrolspor atkısı hediye ederek 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Petrolspor'un kötü gidişatına üzüldüğünü ifade eden Eşbaşkan Özdemir, "Gerek Kobanê olayları, gerekse geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı uzun bir süre sizlerden ayrı kaldım. Gelemesem bile takımın durumunu takip ediyor, bu kötü gidişattan dolayı üzülüyorum. Ama sizler destek vermeye devam edin yalnız bırakmayın en kısa zamanda Yarasaların arasında ve Takımımız Petrolspor'un yanında olmayı ümit ediyorum.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Özdemir Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title