Haberler

Petrolspor İle Niğdespor Berabere Kaldı

Güncelleme:

3. Lig 2. Grup Batman temsilcisi Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Niğdespor ile 0-0 berabere kaldı.

Petrolspor, Niğdespor maçında gol çıkmadı.

Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Niğdespor ile
0-0 berabere kaldı.

Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbulspor'a yenilen Kırmızı-Beyazlılar, önceki gün ise Niğde Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmayı Petrolspor yöneticilerinin yanısıra, kalabalık bir seyirci topluluğu da izlerken, Niğde'den gelen 4 taraftar da takımlarını maç boyunca destekledi.

Maçı İzmir Bölgesi bayan hakemlerinden Meliz Özçiğdem yönetince, taraftarlar kadına yönelik tezahürat yaptı.

Maçı hızlı başlayan taraf konuk ekip Niğde oldu. 8. Dakikada gelişen atakta Erdi'nin çaprazdan vuruşu az farkla auta çıktı.

Bir dakika sonra yine Erdi bu kez kaleci Süleyman ile baş başa kaldı, vuruşu kötüydü. 18. dakikada Petrolspor defansından uzatılan topla buluşan Reha, cezasahası dışına çıkan kaleci Chan'dan önce topa dokunamayınca takımını bir golden etti.

İlk yarı bu skorla sona erdi. Evsahibi Petrolspor, ikinci yarıda iyi başladı. 49. Dakikada kornerden gelen topa Reha iyi yükseldi, top üst direğe çarparak dışarı çıktı.

Petrolspor defansının 59. Dakikada yaptığı hata az daha pahalıya mal oluyordu. Bu dakikada geri pası kapan Halil, kaleci Süleyman ile baş başa kaldı.

Vuruşunu Süleyman çeldi, defans ise uzaklaştırdı. 82. Dakikada Kadir'in ortasında Emre boş kale yerine topu auta attı.

Karşılaşmanın son saniyelerinde yapılan oyuncu değişikliğinde ağır hareket eden Aykut, kırmızı kart gördü. Kalan zamanda gol olmayınca taraflar birer puanı paylaştı.

Kaynak: Temsilci / Spor

Niğde Belediyespor İstanbulspor Batman Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title