Haberler

Petrol Ofisi'nin Yeni Distribütörü Öz Fırat Petrol Oldu

OMV Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Kılıç: "Müşterilerimize yakın olmak, talep ve ihtiyaçlarını iyi anlamak,  onlara değer yaratan ürün ve hizmetler sunmak için çalıştık.  Yeni i...

Omv Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Ulvi Kılıç, "Müşterilerimize yakın olmak, talep ve ihtiyaçlarını iyi anlamak, onlara değer yaratan ürün ve hizmetler sunmak için çalıştık. Yeni işbirliklerimizle bu strateji hedefinde ilerliyor, hizmet ağımızı her gün daha da büyütüyoruz" dedi.

Petrol Ofisi, uzun yıllardır madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren Özfırat Petrol'ü de ailesine kattı. Şirket, yaptığı iş birliği kapsamında Malatya Petrol Ofisi Madeni Yağlar Distribütörü oldu.

Özfırat Petrol, Maxima ve Maximus motor yağları başta olmak üzere tüm otomotiv grubu yağları, endüstriyel ihtiyaçlara uygun yağlar, dişli yağları ve greslerden oluşan 300'e yakın ürün çeşidiyle müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak.

Bu kapsamda Özfırat Petrolün Yeni Sanayi Sitesi'ndeki merkezinde düzenlenen programda konuşan OMV Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Ulvi Kılıç, 3 yıldır sektör liderliğini koruduklarını ifade ederek, bu başarıda güçlü iş ortaklarının büyük rolü olduğunu söyledi. Kılıç, "Petrol Ofisi madeni yağlarının bugünkü başarısının ardında doğru stratejinin belirlenmesi ve bu stratejinin adım adım uygulanması yatmaktadır. Yapılan her iş ve atılan her adım bu strateji süzgecinden geçiriliyor. Petrol Ofisi olarak her zaman müşteri odaklı bir yaklaşım sergiledik. Müşterilerimize yakın olmak, talep ve ihtiyaçlarını iyi anlamak, onlara değer yaratan ürün ve hizmetler sunmak için çalıştık. Yeni iş birliklerimizle bu strateji hedefinde ilerliyor, hizmet ağımızı her gün daha da büyütüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kılıç, Türkiye çapında 28 distribütörün iş birliğiyle hizmet verdiklerini kaydetti.

Özfırat Petrolün Sahibi Mehmet Coşkun Fırat da madeni yağ sektöründeki tecrübelerini Petrol Ofisi ile güçlendireceklerini ifade ederek, bu iş birliğinden mutluluk duyduklarını belirtti.

Böylece yerel ekonomiye ve il istihdamına katkı sağlayacaklarını dile getiren Fırat, Malatya'nın gelişme potansiyeliyle paralel olarak hedeflerini yüksek tuttuklarını kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Petrol Ofisi Malatya OMV Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title