Haberler

Peşmerge ve YPG ile IŞİD Arasında Çatışma Yaşandı

Güncelleme:

Irak'ın Musul kentinin Mahmudiye köyünde peşmerge ve Suriye'deki Halk Savunma Birlikleri ile IŞİD arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.

Irak'ın Musul kentinin Mahmudiye köyünde peşmerge ve Suriye'deki Halk Savunma Birlikleri (YPG) ile IŞİD arasında şiddetli çatışmaların yaşandığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmudiye Suriye Musul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (7)

İDRİS BARZANİ:

PKK VE YPG ALLAH SİZİNLE BERABER OLSUNİŞİDİ TEMİZLEDİĞİNİZ GÜN KURBAN KESECEM ONLAR MÜSLÜMAN DEYİLDİR ALAKASI YOKTUR İNSANLIKLA ALAKALARI YOKTUR İŞİDİN VE EL KAİDENİN SÜREKLİ İLAÇ ABDEDEN ALDIKLARINI BİLİYORUZ İÇAK İÇTİKTEN SONRA BUNLAR ÇOCUK YAŞLI DEMEDEN HERKESİ KESİP YİYORLAR İNSAN YİYEN İŞİD VE EL KAİDE . BUNA ŞAHİT OLDUK.

19
4
yanıtYanıtla
sal gitsinkalbimizfener3@gmail.com:

işidı bilmem ama ne kadar çok pkk lı yok ederse o kadar iyidir. işid ın geleceği yok zaten bi anda kurulmuş ama güzel pkk temizliyolarmış :)

yanıt0
yanıt0
ser-ajans:

ışid peşmergeye kan kusturyor.. bu kadar ağır zayiat olacağı düşünülmemişti..

2
8
yanıtYanıtla
N.palulu:

Akp yandaşları işidi Allah''''dan başka kimse kurtaramaz Kürtlerin elliden Kas kafalılar kürtleri Eski kürt sanıyorsunuz Kürt bugün sisayileşmiş kendi Özgürlügüne susamış bir halktır Bu halkı görmezden gelip sümüremesiniz Demakrasi deyiyorsunuz demokrasi dediginiz enperalist güçlerin maşası degilmi Enperalist yasası Allahın yasası Değildir. Kürtler ise özgürlügü için ve toprakları için savaşan bir halkıdır ve bir milletir...

7
0
yanıtYanıtla
keko yavaşşkalbimizfener3@gmail.com:

Yavaş at lan biraz daha ilk çarpışmada kaçmış senin peşmergelerin arkalarına bile bakmadan :)))))

yanıt0
yanıt0
Zekeriya Demir:

PKK''yı sevmiyoruz diye IŞİD''e tezahürat yapan arkadaşlar: IŞİD müslüman gibi görünse de cihad filan yaptığı yok. Dikkat edilirse hep petrol ve enerji açısından kritik noktalara saldırıp ele geçirmeye çalışıyorlar. Ayrıca planlı olarak sünni olmayan azınlıkları, özellikle de Şii Türkmenler''i katliama tabi tutup kasıtlı olarak bölgede mezhep çatışmasını körüklüyorlar. Kendileri gibi düşünmeyen ve cani olmayan sünnileri de acımasızca ortadan kaldırıyorlar. Bir tarafa destek verip de ötekini kötülerken bunları da göz önünde bulundurmakta fayda var.

6
0
yanıtYanıtla
ercan:

yorumlara bakıyorumda türkiyede bu kadar allah peygamber beytullah düşmanı varmıydı. ışıd gibi allah düşmanına destek yorumu yazanlar merak edıyorum siz müslüman türkmüsünüz öyle ısenı çok yazık konsolostakılerını ve türkmenlerin kadın kızlarına abanan bu vahşilerı desteklıyorsunuz anladım kürtlerı sevmedınız sizin namusuna sahıp çıkmaya çalışanlara bari hakaret etmeyın sultan süleyman torunları asil olmalıydı oysa mevlana yunus emre torunları bu kadarmı ahmak olur ???

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title