Haberler

PERYÖN' den Coşkunöz Ziyareti

Güncelleme:

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi, Bursa'da faaliyet gösteren firmalara yönelik gerçekleştirdiği iş ziyaretlerine bir yenisi daha ekledi.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi son olarak, Bursa ve ülke ekonomisine önemli katma değer sağlayan Coşkunöz Holding'i ziyaret ederek, firmanın genel işleyişi hakkında detaylı bilgi aldı.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette, PERYÖN Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek bünyesindeki İK Profesyonelleri yer alırken, PERYÖN heyeti Coşkunöz Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binasını inceleme fırsatı buldu.

Coşkunöz bünyesinde, ülkemizdeki en temel sorunlardan biri olan işsizliğe karşı, eğitim ile çözüm üretme hedefiyle yola çıkan Coşkunöz Eğitim Vakfı'nı da ziyaret eden PERYÖN üyeleri, fabrika içi inceleme gezisinin ardından, firmanın İK uygulamaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Coşkunöz Holding İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Kısım Müdürü Habip Balcı ile Coşkunöz Holding İşe Alma Yerleştirme Sorumlusu Remziye Demir'den Coşkunöz İK Uygulamalarından Örnekler, Yetenek Yönetimi Yaklaşımı ve Mavi Yaka kariyer gelişimi sunumunu dinleyen PERYÖN üyeleri, kendileriyle yakından ilgilenen Coşkunöz yetkililerine teşekkürlerini iletti.

"Ülkemize Değer Katan Firmalarla Buluşmaya Devam Edeceğiz"

Coşkunöz Holding ziyaretinin kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini ifade eden PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel, dernek olarak bu tür kapsamlı iş ziyaretlerini sürdüreceklerini ifade ederek, Bursa iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelmenin önemli deneyimler kazandırdığını söyledi.

PERYÖN olarak, üyelerin mesleki gelişimlerinin arttırılmasına büyük önem verdiklerini anımsatan Özçengel, gerçekleştirilen bu tip organizasyonların ve çeşitli sosyal faaliyetlerin, hedeflenen gelişime önemli katkılar sağladığını vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Coşkunöz Marmara Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title