Haberler

Peçenek Mesire Alanı Ankaralıların Hizmetine Açıldı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Peçenek köyü mesire alanının Ankaralıların hizmetine açıldığını açıkladı.400 dönüm arazi üzerine kurulan mesire alanı, alabildiğine geniş ve ferah görünümüyle hem insanın içini, tertemiz havası ile de...

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Peçenek köyü mesire alanının Ankaralıların hizmetine açıldığını açıkladı.

400 dönüm arazi üzerine kurulan mesire alanı, alabildiğine geniş ve ferah görünümüyle hem insanın içini, tertemiz havası ile de ciğerlerini ferahlatıyor. Alana yerleştirilen 300 kamelya ve 300 barbekü alanda iç içe değil, birbirlerine mesafeli olarak duruyor.

ÇOCUKLAR DA DÜŞÜNÜLDÜ

Altındağ Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tüm mekanlarda olduğu gibi mesire alanında da çocuklar için her şey düşünüldü. Alanda 5 farklı noktaya yerleştirilen çocuk oyun parkının yanı sıra, basketbol, voleybol ve futbol sahaları da bulunuyor.

TERTEMİZ VE GÜVENLİ BİR MEKAN

Alanda, konforlu 4 adet tuvalet ve 1 mescit ziyaretçilere hizmet verirken, alanın 4 ayrı noktasına kurulan 4 adet güvenlik noktasıyla da mesire alanının ve ziyaretçilerin güvenliği sağlanıyor. Alanda bulunan 300 araç kapasiteli otopark ise, ziyaretçilerin otopark sıkıntısı yaşamadan rahatça vakit geçirebilmelerini sağlıyor.

PEÇENEK MESİRE ALANI NEREDE?

Altındağ merkeze (Siteler) araçla 20 dakika mesafede yer alan Peçenek Köyü harmanlarına kurulan, tertemiz ve ferah havasıyla ilgi çeken mesire alanı, piknik ve doğa severlere şehir merkezinden çok uzaklaşmadan doğayla buluşma imkanı sunuyor.

İlçe merkezine 18 km uzaklıkta olan Peçenek köyüne özel araçlarla 20 dakikada ulaşmak mümkün… Altındağ'ın Karapürçek Mahallesi'nden ise 5-7 dakikada mesire alanına gidilebiliyor. Araba imkanı olmayanlar için ise EGO'nun 313 numaralı Orhan Gazi-Peçenek-Tatlar otobüsü ve 315 numaralı Kavaklı-Aydıncık-Peçenek-Tatlar-Gicik otobüsü hizmet veriyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title