Haberler

    Pc Oyunlarının Babası ve Pc'de Oyun Oynamak

    Microsoft'un Oyun Beyninden, Pc'de Oyun Oynamak ve Pc'ye Oyun Yapmak Hakkında Samimi Sözler...

    Lionhead Studios'un ve Avrupa'daki Microsoft Game Studios'un yaratıcı beyni Peter Molyneux video oyunu oynamanın PC'de yeniden canlandığını dile getirdi.

    Molyneux, konsollor için oyun yapmaya başladığı zaman kendini bir kutunun içinde hapse girmiş gibi hissettiğini ve oyunların PC'de yeniden doğmaya başladığını söyledi.

    "Ben PC'de doğdum. Sanki tamamen serbesttim ve bu muhteşem bir histi. Konsola geçtiğimde, o kutu tarafından tutsak alınmış gibi hissettim. Ama şimdi bir sürü yenilikler geliyor; natal ve hareketleri algılayayan araçlar. Bunlar da bana biraz PC'lerin hissettirdiklerini hissettiriyor."

    "PC ile ilgili şaşırtıcı olaylar olmaya başlıyor. Oyun oynamak PC'de yeniden canlanıyor. Herkesin dilinde Faceebook oyunları var. ve Zynga denen şu şirket var, 88 milyon insanın oynadıkları oyunlar yapıyorlar. Oyun oynamakla ilgili şeyler kökünden değişiyor gibi."

    Molyneux'a göre önümüzdeki iki üç yılda farklı şeyler görmeye başlayacağız.

    "Sorun şu ki, şu an yapmak istediğimiz şeyler için "oyun" kelimesi biraz ufak kalıyor. Öyle bir noktadayız ki sizinle tanışabilcek bir karakteri yaratabiliyoruz. Bir düşünün, ekrandaki bir karakter sizinle karşılaşıyor, sizi görüyor ve sizin gibi düşünebiliyor."

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title