Haberler

Pazaryeri Kaymakam Vekili Kaykaç'a Veda Yemeği

Pazaryeri Kaymakam Vekili Eyüp Kaykaç'ın görev süresinin tamamlanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Pazaryeri Kaymakam Vekili Eyüp Kaykaç'ın görev süresinin tamamlanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen veda gecesine, Kaymakam Vekili Kaykaç, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan, 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, İnönü Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaykaç, burada yaptığı konuşmada, her türlü destekte bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir'a teşekkür ederek, "Bana 'evladım' diyen rektörümüze ve buraya gelerek beni ne kadar sevdiğinizi ispat ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Gönlüm her zaman Pazaryerililer ile birlikte olacak" dedi.

Belediye Başkanı Yalçın ise yaklaşık 11 aydır görev yapan Kaymakam Eyüp Kaykaç'ın sıcak kişiliği, ilçe adına yaptığı çalışmalarla kendilerinden birisi olarak gördüklerini ifade etti.

Rektör Özcan da bu gecenin kendisi için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.

Konuşmaların ardından Yalçın, Kaykaç'a fotoğraf albümü ve üzerinde ilçeyi temsil eden motiflerin bulunduğu bir seramik tabak hediye etti. İnönü Kaymakamı Yüce ve kaymakamlık personeli de çeşitli hediyeler verdi. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Muzaffer Yalçın Azmi Özcan Pazaryeri Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title