Haberler

Pazarspor Kaptan Hüseyin Yangın Konaklama ve Eğitim Merkezi Açıldı

Pazar ilçesinde Pazarspor Kaptan Hüseyin Yangın Konaklama ve Eğitim Merkezi hizmete açıldı.

Pazar ilçesinde Pazarspor Kaptan Hüseyin Yangın Konaklama ve Eğitim Merkezi hizmete açıldı.

Açılışa, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Rize milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı 2. Başkanvekili Arif Koşar, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri, Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Aslan, açılışta yaptığı konuşmada, Pazarspor'un kıymetini bilerek takıma sahip çıkmaları gerektiğini ifade ederek, tesislerin Pazar'a hayırlı olmasını diledi.

Servet Yardımcı ise federasyon olarak tesislere önem verdiklerini ve teşvik ettiklerini belirterek, Pazar ilçesinde böyle bir merkezin yapılmasından memnun olduklarını, kendilerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi.

Pazarspor Kulübü Başkanı Yangın, yerel mimariye uygun şekilde yeniden düzenlenen binayı, TFF Kaynak Kullandırma Fonundan sağlanan destekle tamamladıklarını ifade etti.

Hizmete açılan tesislerin 2 milyon 500 bin liraya mal olduğunu ve 600 bin lira daha borçları bulunduğunu dile getiren Yangın, "Konaklama ve Eğitim Merkezinin içerisinde yer alan Deniz Konak Otelimiz 32 oda, 64 yatak kapasitelidir. İçersinde toplantı salonu ve restoran bulunan konaklama tesisimizin kalan borcu için tekrar federasyonumuzdan destek bekliyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Yangın Selçuk Aslan Pazarspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title