Haberler

PAÜ'de Dans Festivali Başladı

Güncelleme:

PAÜ Dans Topluluğu tarafından düzenlenen ve 10 üniversitenin katıldığı 6'ncı Üniversitelerarası Dans Festivali muhteşem danslara sahne oldu.

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Dans Topluluğu tarafından düzenlenen ve 10 üniversitenin katıldığı 6'ncı Üniversitelerarası Dans Festivali muhteşem danslara sahne oldu.

PAÜ Dans Topluluğu tarafından düzenlenen 6'ncı Üniversitelerarası Dans Festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, toplam 10 üniversiteden gelen dans grupları birbirinden güzel danslar sundu. Atılım, Anadolu, Dokuz Eylül, Ege, İzmir, İzmir Ekonomi, Pamukkale, Süleyman Demirel, Uludağ ve Yaşar Üniversitesi dansçılarının katıldığı festivalde Amerikan tango, Arjantin tango, bachata, cha cha, hip hop, modern danslar, rock'n roll, jive, swing ve salsa dansları yapıldı. Gösteri sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sebahattin Nas öğrencilere plaket verdi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Pamukkale Üniversitesi Denizli Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title