Haberler

Pasinler'de Adnan Yılmaz'a Büyük İlgi

Ak Parti milletvekili Adnan Yılmaz Pasinler ilçesindeydi.

Ak Parti milletvekili Adnan Yılmaz Pasinler ilçesindeydi. İlçeye bağlı mahallelerde büyük ilgiyle karşılanan Yılmaz, "Sadece oy istemek için değil sizlere teşekkür etmek için geldik. Sizler bugüne kadar Ak Partiyi yalnız bırakmadınız. Bizler de sizlere hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz.

Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de Milletvekili Adayı olan Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarını Pasinler ilçesinde sürdürdü. İlçede daha önce kent merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, ikinci tutunda mahalleleri gezdi.

"DOĞUNUN MAKÜS TALİHİ DAP İLE DEĞİŞİYOR"

Yılmaz, beraberinde partililer ile ilk olarak Çakırtaş Mahallesini ziyaret ederek burada mahalle meydanında vatandaşlara seslendi. Pasinler'in önemli bir nokta olduğunun altını çizen Yılmaz, gerek tarım ve hayvancılık ile gerekse termal turizmiyle topyekün bir yatırım hamlesi başlatacaklarını söyledi. Tarım alanında bölgede önemli yatırımların altına imza attıklarını hatırlatan Yılmaz:

"Erzurum'un bereketli topraklarına bereket katmak için son 13 yılda gece gündüz çalıştık. İnşa ettiğimiz sulama projeleri ile Erzurum'da 358.000 dekar zirai araziyi sulamaya açtık. Böylece bir tarım şehri olan Erzurumlu çiftçilerimizin yüzünü güldürerek onlara yılda 151,5 milyon TL ilave zirai gelir artışı sağladık. DAP tamamlandığında, toplam 1.220.000 kişiye doğrudan istihdam sağlanacak. Bunlar havadan laflar değil birilerinin söylediği gibi. Bunlar yaptıklarımızın geleceğe dair gösterdiği hedefler."

"SİVİL BİR ANAYASAYA İHTİYACIMIZ VAR"

Yılmaz, daha sonra Epsemce, Yukarı Danişment, Ardıçlı mahallerini ziyaret etti. Yılmazın gündeminde Yeni anayasa çalışmaları vardı. Yeni anayasanın milletin yararına olacağını ifade eden Yılmaz:

İktidara geldiğimizden bu yana Türkiye'nin sivil bir anayasaya ihtiyacı olduğunu sürekli dile getiriyoruz. Ama muhalefet buna yanaşmıyor. Çünkü milletin yararına olacak adımlar onların çıkarlarına ters. Biz her zaman çoğulcu ve özgürlükçü yeni bir anayasanın hazırlanması gerektiğini savunuyoruz. Yeni anayasa Yeni Türkiye için hayati bir önem taşıyor." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Yılmaz Ak Parti Pasinler Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title