Haberler

Paraşütçüler Gökyüzünde Dev Bayrak Açtı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir paraşütçü Ölüdeniz semalarında tam 54 metre kare boyunda dev bayrak açtı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir paraşütçü Ölüdeniz semalarında tam 54 metre kare boyunda dev bayrak açtı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ölüdeniz semalarında Tecrübeli paraşütçü Güven Bay tarafından açılan dev Türk bayrağı Belceğiz plajındaki turistler tarafından da ilgiyle izlendi. 20 Yıllık paraşütçü Güven Bay Babadağ'ın bin 700 metrelik pistinden 6x9 ebadındaki 54 metre karelik dev bayrakla atladı. Gökyüzünde bir süre uçan Grawity Paraşüt şirketi yönetim kurulu başkanı Güven Bay yaklaşık bin 200 metrede 54 metre karelik Türk Bayrağını açtı. Bu bayrakla yaklaşık 20 dakika Ölüdeniz semalarında dolaşan Güven Bay plajda güneşlenen yerli ve yabancı turistler tarafından ilgiyle izlendi. Yere rahat bir iniş gerçekleştiren Güven Bay alkışlarla karşılandı. Güven Bay bu güne kadar Ölüdeniz semalarında en büyük Türk bayrağını açtık. Cumhuriyet bayramını ve her milli bayramımızı gökyüzünde Türk bayrağı açarak kutluyoruz. Bu yılda 6x9 ebadında 54 metre karelik Türk Bayrağı açtık. Adeta Ölüdeniz semalarında yamaç paraşütünden en büyük bayrağı açarak rekor kırdık" dedi.

Öte yandan günboyu Babadağ'dan Ölüdenize uçuş yapan yamaç Paraşütü pilotları müşterileri ile birlikte gökyüzünde Türk Bayrağı açtılar.Yamaç Paraşütü pilotlarından İbrahim Altın'da müşterisi ile birlikte uçuşa geçtiğinde Ölüdeniz semalarında Türk bayrağı dalgalandırdı. Onlarca paraşütçü Gökyüzünü paraşütlerine taktıkları ayyıldızlı Türk Bayraklarıyla görsel bir şölene döndürerek Cumhuriyet Bayramını kutladılar. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ölüdeniz Babadağ 29 Ekim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title