Haberler

Pancarköy'de Şehitleri Anma Töreni

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Pancarköy'de 1981 yılında düzenlenen "Sonbahar İlk Hedef 81 Tatbikatı"nda F-5 savaş uçağının askeri birliğin üzerine düşmesi sonucu şehit olan bir pilot yüzbaşı ve 64 asker için anma töreni düzenlendi.

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Pancarköy'de 1981 yılında düzenlenen "Sonbahar İlk Hedef 81 Tatbikatı"nda F-5 savaş uçağının askeri birliğin üzerine düşmesi sonucu şehit olan bir pilot yüzbaşı ve 64 asker için anma töreni düzenlendi.

Karabatak mevkisindeki şehitlik anıtında düzenlenen törene, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, Çorlu 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan, Babaeski Belediye Başkanvekili Ali İhsan Filiz, askeri yetkililer ve şehit aileleri katıldı.

Saygı atışı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan törende, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Törende, 241'inci Piyade Alayı 2'inci Tabur Karargah Destek Bölüğünde askerliğini yapan ve kazadan kurtulan er İbrahim Salmanoğlu da kazayı anlattı.

Konuşmanın ardından, Kaymakam Keskin ve beraberindeki şehit aileleri, şehitlerin mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.

Törene katılanlara, gül suyu ve lokum ikram edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Tarkan Keskin Kırklareli Babaeski Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
title