Haberler

Pamukkale Teknokent'te Girişimciler ile Yatırımcılar Buluştu

Pamukkale Teknokent’teki ‘Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları’nda Start-Up seviyesindeki girişimciler, yatırımlarına finansman konusunda yatırımcılardan ve iş dünyasından destek aradı.

Pamukkale Teknokent'teki 'Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları'nda Start- Up seviyesindeki girişimciler, yatırımlarına finansman konusunda yatırımcılardan ve iş dünyasından destek aradı.

Pamukkale Teknokent, girişimciliğin desteklenmesi ve teşvik edilmesine yönelik faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları'nda altı firma yatırımcılar karşısında görücüye çıktı, projelerini ve fikirlerini iş dünyasına sundular. Pamukkale Teknokent ve Pamukkale Teknoloji Transfer Ofisi tarafından düzenlenen 'Melek Yatırımcılar Güney Ege'de' projesinin kapanışı, Girişimci-Yatırımcı Buluşmaları ile yapıldı. Etkinliğin son ayağında, Start-Up seviyesindeki girişimciler; yatırımlarına finansman konusunda melek yatırımcılardan ve iş dünyasından destek aradı. Pamukkale Teknokent Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Sanayi Odası Başkanı, Pamukkale Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi ve Lisanslı Melek Yatırımcı Müjdat Keçeci, Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak, Pamukkale Teknokent Genel Müdür Yardımcısı ve Pamukkale Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Yöneticisi Doç. Dr. Necip Atar, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, iş adamları, yatırımcılar ve girişimciler katıldı.

Açılış konuşmasında melek yatırımcılığın ve girişimciliğin önemine vurgu yapan Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, "Girişimcilik konusunda, yatırımların teşvik edilmesi konusunda desteğin sınırı yok. Ekonomi dünyasında topyekün bu noktada karar vericiler ve sektörü yönlendirenler ellerinden gelen her türlü yardımı, çalışmayı yapıyorlar. Ben de bir Melek Yatırımcı olarak bunun içerisinde olmak ve bu konuya hizmet etmek, bir şeyler yapabilmek için heyecanlanıyorum. Pamukkale Teknokent'teki yönetici arkadaşlarıma bu konuda yardımcı olmak ve gücüm yettiğince yanlarında olmayı arzu ediyorum. Ben isterdim ki böyle bir faaliyette daha çok sanayicimiz, daha çok iş adamımız burada bu etkinlikte olsun" diye konuştu. Pamukkale Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak da, yaptığı konuşmada, bu tür projelerle girişimci-yatırımcı kanalıyla kişilerarası network sisteminin tesis edildiğini, bu kapsamda benzer organizasyonların önemli olduğunu söyledi. Üç saat süren programda, Pamukkale Teknokent firmalarından Bulutfon, Objektif Bilişim İleri Teknoloji, Alternet Yazılım ve Geomin ile Denizli dışından katılım gösteren Papiroom ve Pubinno olmak üzere toplamda altı firma temsilcisi, yaptıkları sunumlarda, projeleri için yatırımcı ve dinleyicileri ikna etmeye çalıştı. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Güney Ege Up Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title