Haberler

Pamuk: "Ak Parti Türkiye'nin Umududur"

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Kasım Pamuk, AK Parti’nin Türkiye’ye umut olmaya devam ettiğini söyledi.

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Kasım Pamuk, AK Parti'nin Türkiye'ye umut olmaya devam ettiğini söyledi.

Pamuk, seçim çalışmaları kapsamında Denizli, Meydan ve Havuzlubahçe mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Pamuk, yaptığı konuşmada, "AK Parti, hiçbir şey yapmasa dahi, halkın çıkış yolu aradığı bir zaman diliminde varlığı ile Türkiye'ye umut olmuştur. Bu anlamda AK Parti'nin varlığı yeter. AK Parti Türkiye'ye umut olmaya devam ediyor. Halk deli saçması vaatlerde bulunan maceraperestlerin peşine düşmek istemiyor" şeklinde konuştu.

Küresel güçlerin yerli işbirlikçileri ile pusuda yattığını söyleyen Pamuk, "Darbecilerin menfaati dışında hiç bir fikri yoktur. Hazinenin 146 milyar dolarla dolu olduğunu duyan darbeciler tahrik oluyorlar, iştahları kabarıyor. Onların ülke ve millet gibi bir derdi yok. Darbeciler en büyük yağmacılardır. Tarihin en büyük yağmaları darbe dönemlerinde olmuştur" diye konuştu.

Mısır'da darbecilerin yüzde 52 ile seçilen Muhammed Mursi'yi idama mahkum ettiğini hatırlatan Pamuk, "Türkiye'deki darbeciler ağababalarının 'Bizim çocuklar' iltifatına mazhar olmuştu. Mısır'daki darbecilerin de küresel güçler tarafından taltif edildiğini ibretle izliyoruz. Mesele menfaat olunca yerli uşakları ile hareket eden Batı, demokrasi perdesini kullanıyor. Onlar için demokrasi bir amaç değil, araçtır" dedi.

Belediyelerle ilgili düşüncelerini de dile getiren Pamuk, "Belediyelerin merkezi bütçeden aldıkları payın yanında, mahalli gelirleri de var. Büyük kentlerde en büyük mahalli gelir kalemi kentsel rantlardır. Kentsel rant kamusal bir varlıktır ve kamu yararına kullanılmalıdır. Kentsel rantı halka aktarmak yerine yandaşlarına peşkeş çeken belediyeler ihanet içindedir. Belediyeler halka en yakın yönetimlerdir. Ancak, Adana'da halkın beklentileri karşılanamıyor" şeklinde konuştu.

Kasım Pamuk, muhalefet partilerinin halkı kandırmak için bol keseden attığını ifade ederek, "Deli saçması gibi vaatlerde bulunuyorlar. Halkın hafızası taptaze olduğu için bu oyunlara gelmiyor. Halk onların geçmişini çok iyi biliyor. Çünkü halk güncel ve realist, muhalefet liderleri ise eski ve hayalperesttir. Halka vaat ettikleri imkanları nereden ve nasıl bulacaklarını izah edemiyorlar. Halk da içi boş vaatlere gülüp geçiyor" dedi.

Halkın dışı süslü içi pis siyaset bezirganlarına muhabbet beslemediğini söyleyen Pamuk, "AK Parti varlığı ile Türkiye'ye umut oldu. AK Parti icraatları ile ülkeye büyük hizmetler yaptı. AK Parti ülkeye ve millete dönük bela ve darbeleri önledi. AK Parti'nin önlediği belalar da en az yaptıkları kadar büyük hizmetlerdir" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Pamuk Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title