Haberler

Palmarina Bodrum'da Coşkulu Bayram Kutlaması

Güncelleme:

Mustafa Sandal konseri, Palmarina Bodrum ziyaretçilerine muhteşem bir bayram şöleni yaşattı.

Eğlence adası, dünyaca ünlü restaurantları, gece kulüpleri, Kids Paradise çocuk eğlence parkı, yenilenen açık AVM'si, sergileri ve benzersiz etkinlikleri ile bölgenin sosyo-kültürel nabzını tutan Palmarina Bodrum ; bayramı da sürprizlerle dolu olarak, coşkuyla karşıladı.

Mustafa Sandal, konser boyunca seyircisi ile iletişim halinde kaldı. İzleyicilerle şakalaşarak bayramlarını kutladı. Seyirciden büyük alkış alan Mustafa Sandal izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Konser boyunca en sevilen şarkılarını seslendiren Mustafa Sandal oldukça eğlenceli dakikalar geçirdiği gözlenen izleyiciler tarafından konser boyunca yoğun alkış aldı.

Bayram coşkusu, Palmarina Bodrum'da bayram süresince devam edecek. Yerli yabancı turistler ve çevre halkı için çekim merkezine dönüşen, 710 deniz bağlama kapasitesi ile bölgenin bağlama alanı açısından en büyük marinası, Türkiye'nin ise tek yüksek kapasiteli Mega yat limanı olan Palmarina Bodrum; toplumun her kesiminden gelen ziyaretçilerinin sosyalleşmeleri için farklı seçenekler sunuyor. Yeme-içme, eğlence ve alışveriş olanakları ve çocuk eğlence parkı Kids Paradise ile bayram süresince ziyaretçilerine eğlenceli saatler vaad ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Sandal Bodrum Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title