Haberler

Pala, Gümrükçüoğlu'na "Şükran Madalyası" Verdi

Güncelleme:

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na "şükran madalyası" armağan etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'na katkıları sebebiyle, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na "şükran madalyası" armağan etti.

Pala, 21-27 Haziran tarihlerinde Trabzon'da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'na katkıları sebebiyle Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Trabzon'un son düzenlenen organizasyon ile spor kenti kimliğini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade eden Pala, "Şehrimizde güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Şampiyonayı güzel bir şekilde tamamladık. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Gümrükçüoğlu da Trabzon'un birçok spor tesisine sahip olduğunu ve uluslar arası organizasyonlar alanında oldukça önemli tecrübeleri bulunduğunu ifade ederek, Trabzon'un dünyada sporun en önemli merkezlerinden biri olduğunu anlattı.

Akyazı Spor Kompleksi'nin tamamlanmasıyla bu durumun daha da perçinleşeceğini anlatan Gümrükçüoğlu, "Şehrimizde başarı ile tamamlanan şampiyonada emeği geçen bütün spor sevdalılarına, Pala'ya, çalışma arkadaşlarına ve dünyada sporun önemli merkezlerinden biri olan şehrimizin değerli sakinlerine şükranlarımızı ifade etmeyi borç biliyoruz" diye konuştu.

Pala, ziyaret sonrası, söz konusu şampiyonaya yaptığı katkılardan dolayı Gümrükçüoğlu'na "şükran madalyası" verdi. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ayhan Pala Türkiye Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title