Haberler

Padir 4. Kez muhtarlığa seçildi

Güncelleme:

Batman Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Batman Ziya Gökalp Mahalle Muhtarı Masum Padir, seçmenlerine teşekkür etti.

4. Kez muhtar olan Padir'den seçmenlerine teşekkür.
30 Mart Yerel seçimlerinde 4. kez mahalle muhtarlığına seçilen Masum Padir, seçmenlerine ve mahalle muhtarlığına teşekkür etti.
Muhtarlar Derneği Başkanlığını da yürüten Padir, yaptığı açıklamada "4. dönemdir beni muhtarlık görevine layık gören ve her iki adayımıza karşı büyük oy farkıyla Ziya Gökalp mahalle muhtarlığı koltuğuna oturtan seçmenlerimize müteşekkirim. Ayrıca mahallemdeki 2 aday arkadaşlarıma da hiçbir şekilde rakip gözüyle bakmadım, daha çok arkadaşlık ortamında bir seçim yürüttük kendilerine de teşekkür ederim.Mahalle sakinlerimiz sandık başlarında görevlerini fazlası ile yapmışlardır. Bundan sonra yapacağımız hizmetler boynumuzun borcudur. Tüm mahalle sakinlerimize iletişim telefonumu ulaştırdım. Bölgemdeki sorunlarımızı biliyorum ama gözden kaçan eksiklik ve aksaklıklar varsa telefon numaralarımız vasıtası ile bize bilgi vermelerini özellikle rica ediyorum. Oy veren, vermeyen tüm seçmenlerimize teşekkür eder. Saygı ve sevgilerimi iletirim" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziya Gökalp Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title