Haberler

Özgen Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Adalet ve Kalkınma Partisinden Diyarbakır'ın Kulp Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Özgen, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Diyarbakır'ın Kulp Belediye Başkan adayı olan Abdullah Özgen, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti hükümetinin 12 yıllık iktidarı sürecinde Kulp'un dört tarafına hizmet ettiğini belirten Özgen, cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetlerin, bu iktidar döneminde yapıldığını belirtti. Kulp'a en büyük hizmetin eğitim ve yol çalışmaları olduğunu dile getiren Özgen, "12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ilçemize 14 taşıma merkezi okulun yapıldı. Bu okullarda yaklaşık 4 bin 500 öğrenci taşımalı eğitim görüyor. Sorunları çözeceğiz demekle sorunlar çözülmez, bu sorunların somut ve pratik adımlarını atmak gerekir" dedi.

Ağaçlı köyündeki koza ipek fabrikasının üretimi için kapasite artırımında bulunup işsizliği gidereceklerini belirten Özgen, "Fabrika bileşenleri ile bu konuda gerekli koordinasyon ve fizibilite çalışmaları yapılacaktır. Bütün bu yatırım ve çalışmaları görmemek mümkün değildir. 30 Mart 2014 tarihinden sonra Kulp halkı beş yıllık belediye başkanını seçecektir. Kulp halkı bu beş yıllık öngörüyü çok iyi değerlendirilmeli ve ona göre sandık başında oyunu kullanmalıdır" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Kulp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title