Haberler

Özel Sungurbey'den Ygs Başarısı

Özel Sungurbey Lisesi müdür Ahmet korkmaz Yükseköğrenim geçiş sınavında Türkiye genelinde ilk 1000’e giren 3 öğrenciyle 15 derecelerinin olduğunu belirtti.

Özel Sungurbey Lisesi müdür Ahmet korkmaz Yükseköğrenim geçiş sınavında Türkiye genelinde ilk 1000'e giren 3 öğrenciyle 15 derecelerinin olduğunu belirtti.

Okul müdürü Korkmaz; "Türkiye geneli ilk 5 binde 11 öğrencimiz yer alarak büyük başarı elde edilmiştir. Yükseköğrenim Geçiş Sınavında Niğde özel Sungurbey kolejimizde Mustafa Enes Aydın Niğde 2.'si, Türkiye 396.'sı, Büşra Erdem Niğde 3.sü Türkiye 521.si Furkan Çalıcıoğlu Niğde 4.sü Türkiye genelinde 711.liği elde etti. Öğrencilerimiz özverili, disiplinli ve takibe dayanan haftanın dört günü gece yarısına kadar yaptığımız çalışmalarda fedakar öğretmenlerimizin emeği çok büyük olmuştur" dedi.

LYS başarısının artarak devam edeceğini belirten Korkmaz; "LYS çalışmalarımız aralıksız ve hızlı bir tempoda, programlı bir şekilde devam etmektedir. 1 Nisan itibariyle okulumuzda kayıtlarımız başlayacak olup, özellikle fen lisesinde kontenjanımız sınırlı olacaktır. YGS başarısında emeği olan ve devamlı bizim yanımızda olan velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enes Aydın Türkiye Niğde Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title