Haberler

Özel İdare ve Üç İlçeye Turizm Desteği

Güncelleme:

AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı, İl Özel İdaresi ile üç ilçeye Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm altyapı desteği verildiğini bildirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, temmuz ayında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı'ya yaptıkları ziyarette Osmancık, Bayat ve Boğazkale ilçelerine turizm altyapısı ile çevre düzenlemeleri için destek taleplerinde bulunduklarını belirtti.

Yapılan görüşmeler ve incelemeler sonrasında sunulan projelere desteklerin verilmesinin kararlaştırıldığını ifade eden Bağcı, Bayat, Osmancık ve Boğazkale ilçeleri ile İl Özel İdaresine 100'er bin liralık turizm altyapı desteğinin verildiğini kaydetti.

Bağcı, proje sunan diğer belediyelerin de desteklenmesi için çalışmaların devam ettiğini, tarihi ve kültürüyle köklü bir geçmişe sahip medeniyet başkenti Çorum'a yatırımların artarak süreceğini vurguladı.

Kaynak: AA / Yerel

Cahit Bağcı Osmancık Ak Parti Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title