Haberler

Özel Hediyelikler Souvenır’da

Güncelleme:

İzmir'de 21. Kez Açılan SOUVENIR 2010 (Hediyelik Eşya Günleri) Kişiye Özel Hediyelik Seçenekleriyle Yine Büyük İlgi Topluyor.

Geçtiğimiz Cuma günü masal kahramanlarıyla açılan SOUVENIR 2010 (21.Hediyelik Eşya Günleri) İzmir ve Egeliler tarafından ilgiyle karşılandı. Özellikle iki günlük hafta sonunda 35 bin kişi organizasyonu ziyaret etti. Ziyaretçi akınından oldukça memnun kalan katılımcılar hafta içinde farklı bir kesime hizmet vermeye başladı. Özel hediyelikler peşine düşen vatandaşlar fuar alanına hafta içinde gitmeyi tercih etti.

Bazıları poz verdi, bazıları sevdiklerinin fotoğraflarını verdi ressamlara, tuvallere en güzel anlarının hediyelik olarak kazınmasını istedi. Ressamların almış olduğu siparişler öylesine yükseldi ki bir kısmına iş teslim tarihi olarak gelecek yıl verildi. Organizasyondaki hattat sayısı yetersiz kaldı. Özel malzemeler üzerine isimler ve iyi dilekler yazıldı. Hızla dönen taşlar sevenlerin sevgililerin isimlerini bardaklara işledi. Sanatçıların imdadına son teknoloji makineler yetişti.

Çekilen fotoğraflar, lazerlerle cam içinde üç boyutlu resimlere dönüştü. Sevgililerin resimlerinden oluşan yüzükler, kolyeler bazen de tablolar hediyelik eşya kutularına girdi. Sıcak su konulduğunda sihirli bardaklardan özel resimler belirdi, yastıklar, tişörtler ve akıla hayale gelmeyecek ürünlere yansıtılan anı resimleri, bir kez daha hoş hatıralara dönüşmek için paketlendi.

Özel hediyelerle sevdiklerini sevindirmek isteyen vatandaşlar birkaç gün sonrasına sanatçılardan gün almaktan biraz şikâyetçi olsalar da sevdiklerinden duyacakları hoş sözler için sabırlı davranıyor. Farklı olduklarını özel hediyelerle hissettirmek isteyen vatandaşlar hediyeleşmenin dostlukları pekiştirdiğine vurgu yapıyor.

Bazı vatandaşlar ise kendi kendilerine aldıkları özel hediyeliklerle mutluluğu farklı yaşamayı tercih ediyor.

31 Aralık 2010 akşamına kadar açık kalacak olan SOUVENIR 21. Hediyelik Eşya Günleri her gün 11-22 saatleri arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda ziyaret edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title