Haberler

Sahte Evliya Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

1998 yılında cinsel istismar iddiasıyla yargılanan Ramazan D., evliya olduğunu inandırdığı bir kadını dolandırırken yakalandı.

Malatya'da 1998 yılında kendisini şeyh olarak tanıtıp çok sayıda mürit topladıktan sonra genç kız ve çocukları tehdit edip cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve ardından serbest bırakılan şahıs, Maltepe'de son işinde yakayı ele verdi.

EVİ VE PARALARI ÜZERİNE GEÇİRDİ

İddiaya göre Ramazan D. Eyüp Sultan Türbesinde tanıştığı F.B'ye kendisinin şifa dağıttığını ve evliya olduğunu söyledi. Yaklaşık 40 gün boyunca F.B.'nin evinde kalan sahte evliya, sürekli baş ağrısı çeken kızını da iyileştireceğini vaat etti. Sahte evliya, F.B.'yi ikna ederek evdeki altınlarını, bankada birikmiş bir miktar parasını ve piyasa değeri yaklaşık 400 bin lira olan evini üzerine geçirdi.

DOLANDIRILDIĞINI ANLADI

Mağdur F.B tesadüfen okuduğu bir haberde kendini evliya olarak tanıtan Ramazan D.'nin daha önce de benzer dolandırıcılık olaylarına karıştığını gördü. Dolandırıldığını anlayan F.B. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

ÜZERİNDEN 115 BİN LİRA ÇIKTI

Harekete geçen Maltepe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir süre takip ettikleri Ramazan D.'yi üzerinde 115 bin lira ile suçüstü yakaladı. Emniyete götürülen sahte evliyanın yapılan sorgulamasında hakkında 12 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Ramazan D, yapılan sorgusunun ardından Kartal da bulunan Anadolu Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Sultan Malatya Maltepe Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (6)

Akasya Durağı:

Resmen Akasya Durağı senaryosu :) :) Adam az bile yapmış soyacaksın böyle safları arkadaş

19
7
yanıtYanıtla
feto:

adamin sucu yokki kari essekmis

16
0
yanıtYanıtla
HAK:

Kadin kasinmis, Devlet de bunlar ciddi bir sekilde cezalandirmasi lazim

11
1
yanıtYanıtla
anti terörist:

Teknoloji çağındayız artık mahkemelerin karakolların nezaretlerin devlet dairelerinin meclisin belediyelerin. hapishanelerin yetimhanelerin hastahanelerin. . falan vatandaşlarca canlı olarak internet üzerinden izlenip dinlenebilmesi gerek PATRON BİZİZ nasılki fabrika sahipleri fabrikasının her yerini denetleyip izleyebiliyorsa DEVLETİN PATRONU OLARAK BİZDE DEVLETİ İZLEMEK İSTİYORUZ

7
2
yanıtYanıtla
LD:

ınsanın basıretın bağlanması bu demek ama hıc o aılede akıllı ınsan yokmus yanı o evın erkeklerı nerdeymıs ne demek evınde tanımadığın bırını 40 gun kalmaısna ızın verecekrsın be kadın yanı akıl tutlması bu demek ama kanunlarımzda berbart nıtelıklı dolandırıcıyı her suc ışlemede kısa bır zamamn hapıs yat sonra cık dısarı ve yenı ac peslerıe dus .

5
0
yanıtYanıtla
kalavlake:

nasil bir cahilliktir bu hangi evliya birinin evine postu serer hic mi akil yok bu insanlarda evliyanin parayla ne isi olur baktinki para karsiligi bi seyler yapiyor koy kicina tekmeyi ne evliyasi seytanin onde gidenidir o

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title