Haberler

Otobüste Gürültü Kavgası: 1 Yaralı

Aksaray’da otobüste iki kişi arasında gürültü meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi, kafasından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Aksaray'da otobüste iki kişi arasında gürültü meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi, kafasından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.

Olay, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde seyreden özel halk otobüsü içinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işten çıktıktan sonra evine gitmek için otobüse binen Aydın Ş. (30), otobüse alkollü olarak binen ve çevreye bağırarak rahatsızlık veren Recep T.'yi (32) sessiz olması için uyardı. Otobüsün içinde bağırmaya devam eden alkollü şahıs ve Aydın Ş. arasında tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu Recep T. belinde taşıdığı bıçağı çıkartarak Aydın Ş.'ye saldırdı. Otobüsün durması üzerine aşağıda da kavgalarına devam eden şahıslardan Aydın Ş. kafasından, burnundan ve alnından aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Olaydan sonra bıçaklı saldırgan kaçarken, yüzü kanlar içerisinde kalan yaralı şahsa ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Yaralı şahıs, haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, kaçan şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Aksaray Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title