Haberler

Jübile Yapan Baba Pazubandını Oğluna Verdi

Van’da, 1. Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden Türk Telekom Spor takımının kaptanı Ali Erhan Sağdinç, jübile maçında kaptanlık pazubandını aynı takımda oynayan oğlu Taha Sağdinç’e verdi.

Van'da, 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Türk Telekom Spor takımının kaptanı Ali Erhan Sağdinç, jübile maçında kaptanlık pazubandını aynı takımda oynayan oğlu Taha Sağdinç'e verdi.

Türk futbol tarihinde ender rastlanılan olaylardan biri Van 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele veren Türk Telekom Spor ile Yol Spor arasında oynanan maçta görüldü. Sanayi Sahası'nda oynanan maçın 15. dakikasında futbol hayatına son noktayı koyan Türk Telekom Spor kaptanı Ali Erhan Sağdinç, kaptanlık pazubandını 2 yıldır birlikte oynadığı oğlu Taha Sağdinç'e verdi. Maçın 15. dakikasında oyundan çıkan Sağdinç, hem takım arkadaşları hem de rakip takım oyuncularının alkışları içerisinde saha kenarına gelirken, kolundan çıkardığı kaptanlık pazubandını oğlunun koluna taktı.

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Erhan Sağdinç, en büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. 1993 yılında TEDAŞ Spor'da başladığı futbolda en büyük hayalinin oğluna kaptanlık pazubandını vermek olduğunu belirten Sağdinç, "Büyük bir zevkle ve kısıtlı imkanlarla oynadık. 4 yıldır oğlumla birlikte futbolun içerisindeyim ve iki yıldır da aynı takımda beraber mücadele ettik. Benim zaten 10 yıl önce hedefim, oğlum ile birlikte futbol oynamak ve kaptanlığı oğluma vermekti. Bu en büyük hayalimdi. Oğlum bundan sonra Türk Telekom Spor'da yoluna devam edecek. Oğluma başarılar diliyorum" dedi.

Futbol hayatına artık teknik direktör olarak devam edeceğini ifade eden Sağdinç, "Artık bundan sonra futbol hayatıma Edremit Spor'da teknik direktör olarak devam edeceğim. Futbolun doğuda çok zor şartlarda oynandığını biliyoruz. Bunu buradan duyurmak istiyoruz. İnşallah bundan sonra büyüklerimiz buralarda özveri ve büyük desteklerle gençlere yardımcı olurlar" ifadelerini kullandı.

"ONUN BANA BIRAKTIĞI BAYRAĞI TAŞIYACAĞIM"

Kaptanlık pazubandını babasından almanın güzel bir duygu olduğunu vurgulayan Taha Sağdinç ise, "İki yıldır babamla beraber top oynuyorum. Babam futbolu bıraktı, ama ben yoluma devam edeceğim ve bundan sonra onun bana bıraktığı bayrağı taşıyacağım. Babamla oynamak büyük bir zevkti" diye konuştu.

Hedefinin daha büyük yerlere ulaşmak olduğunu dile getiren Taha Sağdinç, "Her zaman Beşiktaş'ta oynamayı isterdim. İnşallah bir gün Beşiktaş'ta oynarım" şeklinde konuştu.

Oynanan maçın ilk yarısını 2-0 mağlup kapatan Türk Telekom Spor, sahadan 5-1'lik bir yenilgiyle ayrıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom Beşiktaş Spor Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title