Haberler

Bosna Sancak Derneği Eski Başkanına Sopalı Saldırı

Bursa’da Eski Mollaarap Mahallesi muhtarı, Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği eski başkanını sopayla döverek hastanelik etti.

Bursa'da Eski Mollaarap Mahallesi muhtarı, Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği eski başkanını sopayla döverek hastanelik etti. Eski muhtarın sopayla saldırdığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Mollaarap Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği eski başkanı Mehmet Başdar, dernekten evine gitmek için ayrıldı. Bu sırada karşısına çıkan eski Mollaarap Mahallesi muhtarı ve Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı M.O. (72), Başdar'a sopayla vurdu. Çevredeki vatandaşların yardımıyla kavga önlenirken, M.O., polis tarafından gözaltına alındı. Başdar'ın kolunda ve vücudunda morlukların olduğu gözlendi.

Eve gitmek için dernekten ayrıldığını ifade eden Başdar, "O sırada onunla karşılaştık ve odunla vurmaya başladı. Ben durumu anlayana kadar zaten dayağı yedim. Muhtarlığı da kaybettiği için sanırım bir sıkıntısı var. Seni halk istemiyorsa, yapacak bir şey yok. Yeni seçilen muhtar üniversite mezunu ve halk onu seçti. Bana kaç tane vurduğunu bilmiyorum. Ben kendimi kolumla koruyabildim. Kendisi hakkında da suç duyurusunda bulundum" dedi.

Kavgayla alakalı konuşan M.O. ise "Daha önce benim kardeşimle ortak iş yapıyorlardı, anlaşamayıp ayrıldılar. Daha sonra dernek üyeleri kendisine tepki gösterdi ve başkanlıktan istifa ettirdiler. Ondan sonra bana ve kardeşime hakaret yağdırdı. Geçenlerde yine aramızda tartışma ve çıktı. Rahmetli olan anneme küfür etti" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saraybosna Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title