Haberler

Özel Eğitime Muhtaç Bireylerin Toplumla Bütünleşmesi Projesi

Projesi kapsamında engelli okulunda yenilenen kondisyon salonu, ev ekonomisi atölyesi ve seramik atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Edirne Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde, Trakya Kalkınma Ajansı 2012-2013 yılı sosyo-ekonomik kalkınma mali destek hibe programı çerçevesinde gerçekleştirilen Özel Eğitime Muhtaç Bireylerin Toplumla Bütünleşmesi Projesi kapsamında yenilenen Kondisyon Salonu, Ev Ekonomisi Atölyesi ve Seramik Atölyesinin açılışı gerçekleştirildi.

Edirne Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ndeki açılış törenine, Edirne Valisi  Hasan Duruer,  Edirne Belediye Başkan Yardımcısı  Ertuğrul Tanrıkulu,  İl Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Özcan, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü  Bilgin Özbaş,  Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı  Adem Düzkes, okul idarecileri, öğretmenler ve  öğrenciler katıldı.

Program, okul öğrencilerinin oluşturduğu dans gösterisiyle başladı. Daha sonra Vali Duruer, Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan Türkiye Bocce Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan  Bocce takımı öğrencilerinden Mehmet Kaynarca  ve Uğur Sarıoğlu'na hediyelerini verdi.

Edirne Valisi  Hasan Duruer,  törende yaptığı konuşmada, "Trakya Kalkınma Ajansı olarak çok çeşitli faaliyetlere destek veriyoruz. Bunlar ekonomik ve sosyal faaliyetler. Bu sosyal faaliyetler içerisinde verdiğimiz en güzel destek, özel eğitime muhtaç olan çocuklara verdiğimiz destektir. Özürlü olmak insanın elinde olan bir şey değil. Önemli olan zihinlerin özürlü olmamasıdır.  Eğer zihinler özürlü olursa biz özrü yenemeyiz. Özürlü kardeşlerimiz bizim sevdiğimiz insanlar. Onları her zaman seviyoruz. Her zaman yanındayız. Onlara ne yapsak azdır" dedi.

Daha sonra, Edirne Valisi Duruer, İl Milli Eğitim Müdürü Özcan  ve beraberindekiler ile öğrenciler proje kapsamında yenilenen Kondisyon Salonu, Ev Ekonomisi Atölyesi ve Seramik Atölyesinin açılış kurdelasını kestiler. Program, yenilenen Kondisyon Salonu, Ev Ekonomisi Atölyesi ve Seramik Atölyesinin gezilmesinin ardından sona erdi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Hüseyin Özcan Hasan Duruer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title