Haberler

Özel Eğitim Okulları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, özel eğitim okulları için yapılan değerlendirme toplantısına katıldı.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, özel eğitim okulları için yapılan değerlendirme toplantısına katıldı.

2015-2016 eğitim öğretim yılı sömestri tatilinin son günlerinde özel eğitim okul ve kurum müdürleri değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un başkanlık yaptığı toplantıya, Şube Müdürü Fikret Sarısoy ve özel eğitim okul kurum müdürleri katıldı. Merkezefendi Yeşilköy İşitme Engelliler İlkokulunda yapılan toplantıda eğitim yöneticilerine seslenen Oğuz "Denizli özel eğitim okullarında birlik ve beraberlik en üst noktada. Doğal olarak bu da eğitim kalitesi ve başarısına doğrudan katkıda bulunuyor. Bu ahengin devam etmesini istiyoruz. Denizli'de 9 binada 17 özel eğitim okulu olarak hizmet veriyoruz. Bu alanda saha çalışmalarımız çok iyi ama özel eğitimin tanıtımında eksiklikler var. Şehrimizde okullarımızı bilmeyen çok sayıda vatandaşımız var. Okul tanıtımları yapacağız. Sosyal etkinlikler birlikte vatandaşlarımızın bu kurumlara gelerek tanımasını sağlayacağız. Özel eğitim okullarımızın her biri markalaşmıştır. Yurt dışındaki özel eğitim kurumları kendilerini çok iyi ifade ediyor. Bizde bu tarz çalışmalarla ilimizde, ülkemizde ve yurt dışında tanıtımlara yönelmek istiyoruz. Özel eğitim alanındaki güzel ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

Mahmut Oğuz son olarak özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak yetiştirilmiş personel, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleri ile onların ihtiyaç ve özelliklerine uygun ortamlarda hizmet verildiğini belirtti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Oğuz Yeşilköy Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title