Haberler

Özdemir, Kantar Yolunda İncelemede Bulundu

Güncelleme:

AK Parti milletvekili Ziver Özdemir, Kantar yolu ve köprüsünü inceledi

Milletvekili Özdemir çalışmaları denetledi

AK Parti Batman milletvekili ve ayrıca 1. Sıra milletvekili adayı Ziver Özdemir, Kantar köprüsü ve devam eden yol çalışmalarını denetledi.

Asfalt serimi devam eden Kantar Yolunu kullanan ve köprü ile yollardaki çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Ziver Özdemir, asfalt serimini yapan ekiple bir süre çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mevcut yolun şu anda kullanımda olduğunu ve asfalt serim çalışmalarının öngörülen şekilde devam ettiğini kaydeden Milletvekili Özdemir, yolun tam anlamıyla en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

HABIZBİNİ KÖYLERİNİN GELENEKSEL MEVLÜDÜNE KATILDI

Gercüş'ün Habızbini bölgesi köylerinin tamamının katıldığı ve her yıl ilkbahar ve sonbaharda Kışlak (Zıvınge) ve Yayladüzü (Gındık) köyleri arasındaki alanda düzenlenen Şeyh Mucerb mevlüdüne katılan Milletvekili Özdemir, köylülerle bol bol sohbet ederek, hasret giderdi ve köylerle ilgili bilgiler aldı.

KANTAR KÖPRÜSÜ İÇİN KÖYLÜLERDEN TEŞEKKÜR

Kantar Köyünde de köyün önde gelenleriyle bir süre görüşen ve sohbet eden Milletvekili Özdemir, köylülerin yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Kantar Köprüsüyle köylerinin yeniden hayata döndüğünü anlatan ve bunun için Milletvekili Özdemir'e teşekkür eden Kantarlılar hasret kaldıkları hizmete köprüyle birlikte kavuştuklarını bildirdiler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title