Haberler

Özçelik: "Savaşmayı Tercih Ettik"

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta lige geçtiğimiz haftalarda havlu atan İncirliova Belediyespor’un antrenörü Recep Özçelik, önemli açıklamalarda bulundu.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta lige geçtiğimiz haftalarda havlu atan İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, önemli açıklamalarda bulundu.

Cüzi rakamlarla takım kurduklarını belirten Özçelik, "Teknik ekip ve oyuncular olarak kulüpten ayrılmayı değil kalıp savaşmayı tercih ettik"dedi.

Son haftalar yaklaştıkca şampiyonluk hedefi veya küme düşmeme iddası olan takımlar müsabakalara iyi hazırlanıp istedikleri puanlara ulaşabildiğini kaydeden Özçelik, "Bizde ligde iddiası kalmayan Muğla ve Bornovayla beraber 3 takımdan biriyiz. Bucak maçında ruhsuz ve temposuz futbola karşın yakaladığımız 4 net pozisyonumuz var. Rakibimizin kaleyi bulan ilk topu gol oldu,puan almak için risk aldık ama başaramadık. 0-0'ken verilmeyen çok net penaltımız var.Bu pozisyonun bu senenin bir örneği olduğunu düşünüyorum.Yine de oynadığımız futboldan memnunum. Ancak, maalesef son haftalarda kazanmayı unuttuk" dedi.

Şuana kadar hak ederek ve çalışılarak kazandıkları 24 puanları bulunduğunu belirten Özçelik, "Hak edip kazanamadığımız puanlar da olsa, şu an ki puanımız en az 40 olmalıydı. Bizi izleyen seyirciler kaybettiğimiz puanları nasıl kaybettiğimize tanıklık ettiler. Ligin ikinci yarısına 7 oyuncumuzu bazı sıkıntılardan dolayı kaybederek başladık. Transfer yapmayı bırakın onların yerlerini bile doldurmadık. Bucak takımı devre arası 8 transfer yaptı. Ispartaspor 6 transfer yaptı. Diğer takımları söylememe bile gerek yok,yapılan transferlerin katkı sağlayıp sağlamayacağı tartışılır, asıl konu rakiplerimizin hedeflerini gerçekleştirmek için ne kadar kararlı olduklarıdır"diye konuştu.

Her kulüpte olduğu gibi kendi kulüplerinde de maddi sıkıntılar yaşandığını ifade eden Özçelik şunları kaydetti: "Diğer kulüplerde oyuncular 10'a anlaşıp, 2'sini almayınca sıkıntı oluyor. Bizde ise oyuncularımız 1'e anlaşıp yarısını bile almakta sıkıntı yaşıyor. Yine bu oyuncular 7 maç üst üste müsabaka kaybetmeyerek kümede kalma ümitlerini yeşertmişti. İzmirspor ve Bodrum maçlarında hakem hataları puanlar kaybetmemizde etkili oldu ve oyuncularımızın özgüvenleri kayboldu. Bu oyuncu grubu her müsabakada giydiği formanın hakkını sonuna kadar vermişlerdir ve İncirliova ilçesini layıkıyla temsil etmişlerdir. Verdiğim bu birkaç örnekte ki amaç başarısızlığa kulp aramak değil oyuncularımın fedakarca mücadele ettiklerini herkesin bilmesini istemektir.Bir şehrin veya ilçenin futbol takımı hangi ligde ise o şehir ve ilçede o ligdedir diye düşünüyorum. Oyuncularımızda da bu düşünce hakim. İncirliova ilçesinin profesyonel ligi hak ettiğini en kötü Bölgesel Ligde kalıcı olması gerektiğini düşünüyorlar. Bu düşüncelerini gerçekleştirmek için var güçleriyle çalıştılar. Keşke tüm İncirliova aynı düşünce ile hareket edebilseydi.Ligler başlamadan önce iki Aydın takımının bütçe ve kurduğu kadro ile şampiyonluğa oynayacakları belliydi. Bizdeki rakamlar cuzi rakamlar olmasına rağmen teknik ekip ve oyuncular olarak kulüpten ayrılmayı değil kalıp savaşmayı tercih ettik. Futbolda her zaman imkansız denilen durumlar gerçekleşmiştir. Bunun örneğini geçen yıl İncirliova Belediyespor göstermiştir yine imkansız için az da olsa şansımız var sabırla bekleyeceğiz" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Özçelik İncirliova Muğla Bucak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title