Haberler

Özbayram, MHP Kurultayına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram Ankara’da temaslarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram Ankara'da temaslarda bulundu. MHP'nin 11. Olağan Genel Kuruluna katılan Özbayram daha sonra MHP Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem'i de ziyaret etti.

21 Mart günü gerçekleştirilen MHP 11. Olağan kurultayına katılan MHP Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram, Kurultayın bahar şenliği havasında Ergenekon'dan yeniden çıkışın sembolü olarak, Türk tarihine altın harflerle yazılacak bir tarihi sürecin başlangıcını da ifade ettiğini söyledi. Özbayram Kurultayın ardından bir dönem Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan MHP Ankara Milletvekili Prof Dr. Mustafa Erdem'i de ziyaret etti.

Ziyaret esnasında hasbihal edip istişarelerde bulunan Özbayram, "Bu dönemde yaşananlar, bir bataklığın içine çekilmek istenen Türkiye'nin üzerinde haince oynanmak istenen oyunların açık ve örtülü amaçlarını gözler önüne sermiştir. İç ve dış tahriklere karşı savunmasız bırakılan ve sorunlu bir ülke ve toplum haline getirilmek istenen Türkiye'de, siyasi kargaşa yaratmayı amaçlayan senaryoların birbiri ardından tedavüle çıkarıldığı, gerçeklerle yalanların birbirine karıştığı, akıl ve haya sınırlarını aşan tahrik ve suçlamalarla oluşturulan psikolojik baskı ortamının, siyasi pazarlama amacıyla kullanıldığı, duygusal ve insani tepkilerin, Türkiye'nin milli değerlerini ve hassasiyetlerini karalamak için acımasızca istismar edildiği ve Türkiye'nin toplumsal sinir uçlarını tahrip ederek bir kaos ortamı yaratma hevesinde olan kin, nefret ve husumet tacirlerinin demokrat maskesi altında resmi geçit yaptığı, çok tehlikeli ve karanlık bir dönemden geçiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mustafa Erdem ise, "Son günlerde sahneye konulan ve son provaları yapılan oyunlar, önümüzdeki dönemde Türkiye'yi hedef alacak tahrik ve husumet kampanyalarının somut işaretlerini de ortaya koymuştur. Türkiye'yi büyük risklerle dolu mayınlı bir yol beklemektedir. Bu şartlar karşısında, herkesin siyasi ön yargı ve küçük hesaplardan uzak, soğukkanlı ve gerçekçi bir değerlendirme yapması büyük önem taşımaktadır. 2005 yılından itibaren Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarında çalışmalarından tanıdığım Ali kardeşime Cenab-ı Hak bu mübarek yolda güç ve azim versin" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title