Haberler

Öz, İstanbul'da Malatyalıların Birlik ve Dayanışma Buluşmalarına Katıldı

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, yerel Seçimler öncesinde İstanbul’da yaşayan Malatyalılar farklı ilçelerde organize ettikleri programlarda bir araya gelmeye devam ediyor.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, yerel Seçimler öncesinde İstanbul'da yaşayan Malatyalılar farklı ilçelerde organize ettikleri programlarda bir araya gelmeye devam ediyor. Öz, Büyükçekmece ilçesinde organize edilen buluşmadan sonra bu kez Bağcılar, Beykoz, Esenler ilçelerinde gerçekleştirilen programlarda Malatyalılar bir araya geldi.

İstanbul'da düzenlenen Malatyalılar Birlik ve Dayanışma programlarına katılan AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, gündemi ve son siyasi gelişmeleri değerlendiren konuşmalar yaptı. İlk olarak Bağcılar ilçesindeki buluşmaya katılan Öz'e, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, yaklaşık yirmi sivil toplum kuruluşu, AK Parti İl başkan yardımcısı, ilçe başkanı İsmet Öztürk ve kalabalık bir topluluk katıldı. Öz burada yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında kenetlendiklerini, Malatya'da olduğu gibi gittiği her yerde halkın AK Partiye büyük teveccüh gösterdiğini ifade etti. Öz, "Yerel seçimlere kısa bir süre kala oynanan oyunun halkımız farkındadır" dedi.

Beykoz'da işadamı İskender Öz'ün organize ettiği Malatyalılar yemeğine de AK Parti Malatya Milletvekili Amiri Ömer Faruk Öz'le birlikte İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'le birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle çok sayıda Malatyalı katıldı. Malatyalı işadamlarının da katıldığı toplantıda konuşma yapan İskender Öz; İstanbul'da yaşayan Malatyalıların sivil toplum kuruluşlarında ve bu tür programlarda bir araya gelmeleriyle kültürel ve sosyal dayanışmalarını güçlü bir biçimde devam ettirdiklerini, imkanları ölçüsünde üzerine düşeni yapmaya çalıştığını ifade etti.

Esenler Malatyalılar Derneklerinin organize ettiği programa AK Parti Milletvekili Ömer Faruk Öz'le birlikte İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'da iştirak etti. Yoğun katılımın gözlendiği toplantıda Esenler Belediye Başkanı ve adayı Tevfik Göksu, Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ve İl teşkilatından temsilcilerde hazır bulundu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti İstanbul Faruk Öz Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title