Haberler

Öz İplik-İş Başkanı İnanç: "Darbe Girişimi Başarıyla Bastırılmıştır"

İŞ Genel Başkanı Murat İnanç, finansal piyasalar ile bütün mal ve hizmet alanlarında işin başlaması sürecinde herkesi sağduyulu ve akılcı olmaya çağırdı.

ÖZ İPLİK-İŞ Genel Başkanı Murat İnanç, finansal piyasalar ile bütün mal ve hizmet alanlarında işin başlaması sürecinde herkesi sağduyulu ve akılcı olmaya çağırdı.

Darbe girişiminin başarıyla bastırılarak demokrasinin korunmasının tarihi bir zafer olduğunu vurgulayan İnanç, finansal piyasalarda fırsatçılık yapmaya çalışanlara meydan verilmemesini istedi.

İnanç, "Bir terör şebekesi tarafından yapılan kanlı darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Ülkemize, insanımıza karşı vahşi ve kanlı bir saldırı yapılmıştır. Demokratik Anayasal düzenimizi bozmaya ve zorla yönetime el koymaya çalışılan darbe girişiminin başarıyla bastırılmasına katkı veren milletimizin her bireyine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize baş sağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifa niyaz ediyoruz. Biliyoruz ki darbeciler ülkemizde, başka ülkelerde ne zaman vahşi emellerini gerçekleştirme fırsatı bulsalar, insanlara acı çektirmişler, işçinin ekmeğini küçültmüşler, haklarını gasp etmişlerdir. Milli İrade dışında bir güç tanımaz. Birey özgürlüklerini koruyan, hukukun üstünlüğü ilkesine sahip, demokratik anayasal düzenin bütün kurum ve kuruluşlarını korur. Her türlü idarenin Milli İradenin hür ve adil olarak tecellisiyle göreve gelmesini ve ilgili kurumlarda da bu iradenin verdiği yetkiler dairesindeki usullerle oluşması gerektiğine inanır. ÖZ İPLİK-İŞ her türlü şiddete karşıdır. Demokrasimize kast etmeye çalışan her türlü terör örgütünün karşısındayız, teröristlerle mücadele eden güvenlik güçlerimizin ve yöneticilerimizin yanındayız. ÖZ İPLİK-İŞ olarak, tarihimize acı verici bir olay olarak geçen bu vahşi saldırının suçlularının yargıya hesap vereceğini ve cezasını bulacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title