Haberler

OTSO, Yaşlıları Unutmadı

Güncelleme:

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve üyeleri yaşlılar haftası nedeniyle Ahmet Cemal Mağden Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) başkan ve üyeleri yaşlılar haftası nedeniyle Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, beraberinde Meclis Başkanı Ufuk Ünal, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Züleyda Çelebi ve İcra Kurulu üyeleri Ordu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Ahmet Cemal Maden Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

Ziyarette başkan Servet Şahin ve beraberindekiler yaşlılara karanfil dağıttı. Başkan Şahin, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Bizler için yaşlılarımız rahmet kaynağıdır. Bura ve burası gibi kurumlarda yapılan hizmetler yaşlılarımıza devletin bir lütfü değil, devletin onlara karşı olan görevidir. Bizlerde elimizden geldiği kadar yaşlılarımız için çalışıyor, onların ihtiyacı olan manevi açıklarını kapatmamız gerekiyor" dedi

Her şeyin maddiyattan ibaret olmadığını ve devletin son derecede iyi hizmetler sunduğunu belirten Şahin, "Önemli olan manevi olarak onların yanında olduğumuzu göstermek" diye konuştu.

ÜNAL: "HER ŞEY DEVLETTEN BEKLENMEMELİDİR"

OTSO Meclis Başkanı Ufuk Ünal ise, "Dinimizde yaşlılara değer verilmesi gerektiğini, hürmet edilmesi gerektiğini bizlere emir etmiştir. Hatta yaşlıların olduğu yerde bereket olduğunu belaların uzaklaştığına dair birçok Hadis-i Şerifler vardır. Buradaki huzurevindeki yaşlılarımız da bizim Ordu'muzun bereketidir. Destek olarak da sadece devletimizin desteği değil, sivil toplum örgütlerimizin de aynı şekilde yaşlılarımıza ve çocuklarımıza, Başkanımızın da dediği gibi, destek olması lazım. Her şey devletten beklenmemelidir. Bugün de buraya gelerek yaşlılarımızın gözlerindeki ışıltıyı gördük, mutlu olduk ve inşallah bu ziyaretimizi bundan sonra sıklaştıracağız" ifadelerini kulandı.

BAYRAM: "ORDU'DA HERKESİ BURADA GÖRMEK BİZİ SON DERECE MUTLU EDECEKTİR"

OTSO'nun ziyaretinden mutlu olduklarını dile getiren Ahmet Cemal Maden Huzurevi Müdürü Umut Bayram, "18-24 Mart tarihleri arası Yaşlılar Haftası. Bu yaşlılar haftasında da Ordu'muzun en önemli sosyal örgütlerden bir tanesi olan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları temsilcilerinin huzurevindeki kalan yaşlılarımızı ziyaret etmesi bizleri son derece mutlu etti. Biz isteriz ki Ordu'da bulunan diğer sivil toplum örgütlerinin de bizleri bu yaşlılarla yalnız bırakmaması, onlarla beraber olması, onlarla sohbet etmesi. Onları aramızda görmek, Ordu'da herkesi burada görmek bizi son derece mutlu edecektir" şeklinde konuştu - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Servet Şahin Ahmet Cemal Ufuk Ünal Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title