Haberler

OTSO Binası İnşaatı Devam Ediyor

Güncelleme:

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, yeni oda binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, yeni oda binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Oda yetkilileriyle birlikte inşaatı gezen Servet Şahin, yetkililerden inşaatın durumu hakkında bilgiler aldı. Yapımı devam eden OTSO binası inşaatında açıklama yapan Servet Şahin, her salı günü meclis toplantısından sonra inşaata inceleme yapmak için geldiklerini söyledi.

Yapılan inceleme ziyaretlerinin çalışanlara moral verdiğini belirten Şahin, "Yeni hizmet binamızın inşaatı 10 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. 6 bin metrekare alanı olacak olan hizmet binamızda 5 kat yer alacak. İnşallah seneye bu zamanlar toplantılarımızı yeni binamızda yaparız" dedi.

"SANAYİ BÖLGESİNE İHTİYAÇ VAR"

Yeni yapılacak olan meslek lisesi ve planlanan sanayi bölgesi hakkında da açıklamalarda bulunan Servet Şahin, meslek liselerinin maliyetinin çok olduğunu söyledi. Meslek lisesi olması sebebiyle atölye sınıflarının maliyeti arttıracağını ifade eden Şahin, "Yapılan okulun maliyeti yüksek olacak. Normali 24 derslikten oluşan meslek liseleri bizim yaptığımız okulda 32 dersliğe çıkarılacak" diye konuştu.

Ordu'da saniye bölgesine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Servet Şahin, "Sanayi bölgesine ihtiyaç var. Yatırımcılar iş yapabilmek için yer arıyor. Bence en uygun yer Melet Köprüsü'nün yanındaki yarısı devletin olan arazidir. Ulaşım olarak da kolaylık sağlayan bir yer. Oraya yapılması herkes için güzel olur" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Servet Şahin Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title