Haberler

Otomobilinin Yakıtı Bitince İnen Doktor, TIR'ın Altında Can Verdi

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde otomobilinin yakıtı bitmesi üzerine yardım istemek için yola çıkan doktor Yakup Midi, bir TIR'ın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde otomobilinin yakıtı bitmesi üzerine yardım istemek için yola çıkan doktor 33 yaşındaki Yakup Midi, bir TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. TIR sürücüsü gözaltına alındı.

YARDIM İSTEMEK İÇİN YOLA ÇIKTI AMA

Olay, dün gece TEM otoyolu Çorlu gişeler mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan Edirne'ye akrabalarını ziyaret etmek 34 AF 5452 plakalı otomobili ile yola çıkan Dr. Yakup Midi Çorlu gişeler mevkisine geldiğinde aracının yakıtı bitti. Aracını yol kenarına çeken Dr. Midi, yardım istemek için yola çıktı. Bu sırada İstanbul yönünden gelen Özkan Ekşimen yönetimindeki 06 FJ 0595 plakalı TIR, Yakup Midi'ye çarptı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

TIR şoförü Özkan Ekşimen, birine çarptığını fark ederek durdu ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Doktor Yakup Midi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Evli ve İstanbul'da doktorluk yaptığı belirlenen Yakup Midi'nin cesedi yapılan incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TIR sürücüsü Ekşimen gözaltına alınırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Tekirdağ Çorlu Güncel Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (32)

adam:

sokaklar hastanede insanlari yanlis teshislerle kasap gibi kesip bicmeye parasini sömürmeye benzemez benzemez adami yok ederler allah rahmet eylesin

3
49
yanıtYanıtla
ant:

çok biliyosan sen geç yap bakalım bu mesleği!

yanıt0
yanıt0
adem:

ismine baksam adam sanırım. yazdığından o ismi taşımadığın belli. ne diyelim. bu memlekete adam gibi adamlar lazım

yanıt0
yanıt0
muhammed:

la madem okadar aklin vardi sen niye doktor olamadin?

yanıt0
yanıt0
hasan berk:

Rabbim, o ellerde aman diletsin sana!

yanıt0
yanıt0
ALIN YAZISI:

Rabbim ölümünde hayırlısını versin, çok acı bi durum. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır verir inşallah. .

49
1
yanıtYanıtla
doktor:

böyle yapsaydı şöyle yapsaydı demenin hiç bir faydası yok. hayatı orda bitmesi gerekiyordu ve oldu. Allah''ın takdiri. . .

47
1
yanıtYanıtla
Yunus ÇINAR:

Çok ama çook üzüldüm, pazartesi günü kendisine muayene oldmuştum, boğazlarım ağrıyordu ve faranjit teşhisi koymuştu. Allh rahmet eylesin kalanlarına baş sğlığı ve sabır diliyorum.

32
0
yanıtYanıtla
burak demir:

hangi boğazların ağrıyordu. çanakkale mi istanbul mu. kaç tane boğazın var lan senin.

yanıt0
yanıt0
aydın:

Allah Rahmet etsin Allah anenesine babasına sabır versin çok acı bir olay Allah bu ülkede bizelere yardım etsin çok zor durumlar

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title