Haberler

Sörf, Müzik, Güneş, Plaj, Yarışlar ve Fazlası Türkiye’nin İlk ve Tek Sörf Festivalinde

21 Temmuz 2011'de Alaçatı meydanında başlayacak ve 24 Temmuz 2011'de Myga Surf City'de son bulacak Alaçatı Sörf Festivali 4 gün boyunca sporun, eğlencenin ve müziğin merkezi olacak.

Myga Surf City, İyi Restobar ve Lanila tesislerinde ortaklaşa gerçekleşecek festival etkinlikleri Alaçatı'nın ve Türkiye'nin ilk sörf odaklı eğlence ve müzik festivali olacaktır.

Festival bir çok eğlence, yarış, müzik ve tatil aktivitesini içinde barındırıyor.

Milli sörf sporcusu Ali Palamutcu önderliğinde kurulan Myga Surf Co. tarafından organize edilen Alaçatı Sörf Festivali'nde WON iletişim ajansı, Virgin Radio, NTV Spor ve Motor Boat & Yachting festival organizasyon partnerleridir.

21 Temmuz 2011 Perşembe sabahı Myga Surf City'de başlayacak etkinlikler aynı günün gecesi Alaçatı meydanında bulunan İyi Restobar'da yapılacak festival açılış partisi ile devam edecek.

21-24 Temmuz tarihlerinde 4 gün boyunca Myga Surf City'de gerçekleşecek "Swatch Süper Sörfçüler Kupası" için Çağla Kubat, Bora Kozanoğlu, Ertuğrul İçingir, Enes Yılmazer, Berk Yalgın, Ufuk Sönmez, Ekin Bilem, Burçe Vardarlı ve Hüseyin Sert gibi Türkiye'nin önde gelen windsurf sporcuları kıyasıya yarışacaklar.

23 Temmuz günü yarış sonrasında Çağla Kubat ve Bora Kozanoğlu'nun da katılacağı "sörfçü sohbetleri" gerçekleşecek.

21-24 Temmuz tarihleri boyunca Myga Surf City'de her gün belirli saatlerde yapılacak "Baumax Surf Jump Show" ile Türkiye'de bir ilk gerçekleşecek. Bu etkinlikte sörfçüler özel hazırlanmış sörf rampası ile en yükseğe ulaşmaya çalışacaklar. Sahile sadece 50m uzaklıkta gerçekleşecek aktivitede sörfçüler metrelerce zıplayacak ve tepede iken hünerlerini sergileyecekler.

22 Temmuz gecesi Myga plajında plaj ateşi ve kaıtılımcılara dağıtılacak neon aksesuarlar ile "Advantage Card Oldies but Surfers" Partisinde 80 ve 90'ların müzikleri eşliğinde eğlenceye herkes ücretsiz katılabilecek.

23 Temmuz gecesi Myga plajında plaj ateşi ve canlı müzik performası eşliğinde dağıtılacak dilek fenerleri mumları yakılarak gökyüzüne bırakılacak. Alaçatı sörf cennetinde yer alan Myga plajı yüzlerce dilek feneri ile yüzlerce dileğe sahit olacak.

Tek kişi 435 TL, iki kişi 850TL değerindeki Festival Eğlence Paketi ile 4 gün boyunca festivalin sağlayacağı çadırda kalabilir ve 3 öğün yemek yiyebilirsiniz. Ayrıca festivalin sağlayacağız Alaçatı-Festival Alanı shuttle hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Oda fiyatlarının tavan yaptığı 21-24 Temmuz tarihinde müzik ve eğlencesi ile müthiş bir tatil opsiyonu olan Festival Eğlence Paketi Biletix ile bugün (14 Temmuz) satışa sunulacaktır. ( http://web03.biletix.com/etkinlik/MKMG1/TURKIYE/tr ) Festival kapsamında gerçekleşecek tüm etkinlikler herkese açıktır ve ücretsizdir.

24 Temmuz Pazar günü yapılacak sabah yarışlarının ardından hem "Swatch Süper Sörfçüler Kupası" hem de "bauMax Surf Jump Show" kazananları ödül alacak. Değerli merciler ve sponsorlara verilecek plaketlerin ardında süpriz hediyeler seyircileri bekliyor olacak. Ödül töreni sonrası akşamüstüne kadar sürecek festival-the-end partisi tüm festival ziyaretçilerini seneye görüşmek üzere diyecek...

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Otomobil Haberler

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title