Haberler

Otomobil Kurşunlama Olayında Azmettirici ile Tetikçinin Alışverişi Kamerada

Güncelleme:

İzmir'de genel müdür T.T.'nin aracının kurşunlanması olayının ardından ticari ilişki çıktı. 2 şüpheli, T.T. ile iş yüzünden anlaşmazlığa düşünce olayı gerçekleştirmiş.

İzmir'de otomobil ve motosiklet satan firmanın genel müdürü 40 yaşındaki T.T.'nin de içinde bulunduğu otomobiline ateş edilmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Olayı T.T.'nin yıllık yaklaşık 1 milyon TL ticari ilişkisi bulunan, son günlerde de anlaşmazlığa düştüğü 2 kişinin gerçekleştirdiği tespit edildi.

Azmettirici ile tetikçi olduğu belirtilen 2 şüphelinin arasındaki para alışverişi ve otomobile kurşun yağdıran zanlının kaçtığı ana ilişkin güvenlik kamerası görüntüsü de ortaya çıktı.

OTOMOBİLE KURŞUN YAĞDIRDI

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde geçen 28 Aralık'ta meydana gelen olayda, otomobil ve motosiklet satışı yapan firmanın genel müdürü T.T.'nin de içinde bulunduğu sırada otomobiline, kimliği belirsiz bir kişi tabancayla kurşun yağdırdı. Olayda otomobilin sol ön ve arka kapısına toplam 4 mermi isabet ederken T.T. yaralanmadı, şüpheli ise kaçtı.

OLAYIN ARDINDAN 1 MİLYON TL'LİK TİCARİ İLİŞKİ ÇIKTI

Saldırıyla ilgili çalışma başlatan polis, T.T.'nin yıllık yaklaşık 1 milyon TL ticari ilişkisi bulunan ve son günlerde anlaşmazlığa düştüğü 31 yaşındaki A.O. ile 37 yaşındaki H.K.'nın olaya karıştıklarını tespit etti. Operasyon düzenleyen polis iki şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen A.O. adam öldürmeye teşebbüs suçundan, H.K. ise azmettirmekten tutuklandı.

PARA ALIŞVERİŞİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Azmettirici olduğu ileri sürülen H.K. ile tetikçi olduğu belirtilen A.O.'nun olaydan önce buluştukları, bir süre sohbet edip para alışverişi yaptıkları ve zanlının olay yerinden kaçtığı ana ilişkilin görüntülerin çevredeki iş yeri tarafından kaydedildiği ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karşıyaka İzmir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title