Haberler

    Otoda Kampanyalarla Bayram Erken Başladı

    ÖTV İndiriminin Sona Ermesiyle Otomobil Satışlarının Bıçak Gibi Kesilmesi, Kampanya Yarışını Hızlandırdı.

    ÖTV indiriminin 30 Eylül'de sona ermesinin ardından Ekim ayında tepetaklak olan otomobil satışları, yılın son dönemine girildiğinde kampanya yarışının hızlanmasını sağladı. indirimler ve cazip ödeme koşullarının yer aldığı bu kampanyalar yaklaşan kurban bayramı öncesi otomobil sahibi olmak isteyen tüketicilere önemli fırsatlar sunuyor.

    SATıŞLAR YÜZDE 75 DÜŞTÜ

    Kampanya rüzgarın yılın son döneminde bu kadar hızlı esmesi Ekim ayında satışların ÖTV indiriminin bittiği eylül ayına göre yüzde 75 düşmesiyle başladı. Eylül ayında 81 bin adetlik satışla rekor kıran sektör, ekim ayına geldiğinde 21 bin adetlik satışa inince, devreye hemen kampanya silahları girdi. Düzenlenen kampanyalarla birlikte ekim ayına göre kısmen de olsa satışlarda artış yaşanınca, bu rüzgara kapılan firma sayısında önemli artış oldu.

    KıŞ BAKıMı DA iNDiRiMLi

    Şu anda bir çok firma indirimler ve cazip ödeme koşullarının yer aldığı kampanyalar düzenlerken bazıları da soğukların başlamasıyla kış bakımı ve yedek parça indirimleri yapmaya başladı. Bizde 'Oto Market' olarak şu an piyasa

    10 AYDA ÖTV ETKiSi

    Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODD) Ocak-Ekim ayı raporuna göre 2009 yılı Ocak-Ekim binek ve hafif ticari araç toplam pazarı 440 bin 241 adet olarak gerçekleşti. 425 bin 692 adet olan Ocak-Ekim 2008 pazar toplamına göre satışlar yüzde 3.4 arttı. Bunda da Mart-Eylül arasında hükümetin verdiği ÖTV desteği etkili oldu. 2009 yılı Ocak-Ekim döneminde toplam binek otomobil satışları geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 12.15 artarak 294 bin 860 adete ulaştı. Toplam hafif ticari araç satışları ise aynı dönem için hükümetten destek görmediği için geçen yıla oranla yüzde 10.7 azalarak 145 bin 381 adet olarak gerçekleşti.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Haberler

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title