Haberler

Yanan Otobüsün Yolcuları Dehşeti Anlattı

Güncelleme:

İstanbul'da alev alev yanan halk otobüsünden kıl payı kurtulan yolcu: Ben camdan fırladım, annem yandan çıkmış, yengem içeride kaldı. Kurtaramadım.

İstanbul'da halk otobüsünün seyir halindeyken cayır cayır yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

"BEN CAMDAN FIRLADIM, YENGEMİN YANDIĞINI GÖRDÜM"

Olay sırasında otobüsün içinde olan yolculardan biri dehşet anlarını şöyle anlattı: "Annem yandan çıkmış. Ben de ön camdan yola düştüm. Yengemin içeride yandığını gördüm. Onu çıkarmak için otobüse koştum bu sırada ikinci patlama oldu. Tekrar yola düştüm yengem içeride kaldı kurtaramadım. İkinci parlamadan sonra otobüs kül oldu."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

yazıklar olsun:

teröristler bişey atmadan nasıl yanar? ulan ne bu? yazıklar olsun bu tür araçları sokağa yola çıkma izni verene. üstelik halkı taşıyor vatandaşı taşıyor yazıklar olsun haram zıkkım olsun

34
3
yanıtYanıtla
CELAL:

OTOBÜSLER TIKLIM TIKLIM ŞÖFÖRLER ÇOK KABA YILLARDIR ARARIZ 153 Ü

25
0
yanıtYanıtla
gereksizler:

gecekondu yapıp seherlı olduk sanan sonrada hakları varmış gıbı toki den daire bekleyen hırsızlar hanzoların hepsı ölsün.

3
19
yanıtYanıtla
Sarp:

Tuzla-Topkapı otobüslerinin bazıları çok eski model. bu otobüslerin değiştirilmesi lazım.

17
0
yanıtYanıtla
Haydar:

Otobüsün bakımları yapılmışmı? suç şofördemi ÖHO firmasındamı? otobüslerin bir kısmı çok eski ve bakımsız ah bu belediye ah bakalım adalete sevk edilmeli sorumlular.

9
3
yanıtYanıtla
Özkan:

Arkadaşım herkez bilip bilmeden mesaj yazmış otobüs sıfır 400 bin tl değerinde bi araç ayrıca şöför de geri zekalı mı boş yolda hız yapmamışken tekeri patlamamışken aracı bariyere sürüklesin?? bi arıza olduğu belli çok daha büyük facia ile de sonuçlanabilirdi.. ölenlere allah rahmet eylesin yakınlarını kaybedenlerin başı sağolsun.

7
4
yanıtYanıtla
fdsfs:

otobüsün arkasında yangın çıkınca kim panik yapıp sağa sola kırar ya? Basar firene durur. bence bi işler var bu şoförle ilgili

11
0
yanıtYanıtla
erzurumlu:

otobüslerin bakımı denetimi de tam yapılmamış olabilir. Hala hurdaya çıkacak bmc kamyondan bozma araçları trafikte görüyorum mesela. Daha çok denetim daha çok. Fazla düzen, denetim göz çıkarmaz.

9
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ABİ BU OTOBÜSLERE TIKLIM TIKLIM BİNMEK ZORUNDAMIYIZ BE GINA GELDİ ÇEKİLMİYOR BARİ BUNU YAYINLAYIN BELKİ Bİ BÜYÜK OKUR A..SATAYIM

7
0
yanıtYanıtla
VAH Kİ VAH:

NEDEN HEP GARİBANA OLUYOR..

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title