Haberler

Otobüs Kazasında Ölen Kadın İşçi Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Güncelleme:

Ankara'daki Kadın Kurultayı'na giderken Bursa yakınlarında otobüs kazasında can veren 7 kadın işçiden Güleydan Sezer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bursa'da otobüs kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçiden 43 yaşındaki Güleydan Sezer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Kaza sırasında okuduğu düşünülen ve kapağı açık halde cesedi başında duran Robin Sharma'nın 'Sen ölünce kim ağlar' adlı kitabının bir tesadüf olmadığını iddia eden Sezer'in erkek kardeşi Murat Dalkıran, "Umarım arkasından ağlayan bu kalabalık okuduğu kitaba cevap olmuştur dedi.

KAZADA 7 KADIN İŞÇİ CAN VERDİ

Kadınlar Günü öncesi Bursa'nın İnegöl ilçesi yakınlarında Türk Metal Sendikası üyesi kadınları Ankara'daki Kadın işçilerden Güleydan Sezer'in cesedinin yanında kapağı açık halde duran kitaba kimse dokunamadı. Kitabın adı görenlerin dikkatini çekti. Robin Sharma'nın 'Sen ölünce kim ağlar' adlı kitabından satırlar okurken kazada can verdiği tahmin edilen Güleydan Sezer'in cansız bedeni morga götürülürken, kitabı kaza yerinde kalmıştı.


14 YAŞINDAKİ OĞLUNU SINIF ARKADAŞLARI TESELLİ ETTİ

Yapılan otopsinin adından kadın işçilerin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Çalıştığı kablo fabrikasında metot operatörü olarak görev yapan, Yaren (17) ve Eren (14) isimli 2 çocuğu olan Güleydan Sezer'in cenazesi Gülbahçe Mahallesi'ndeki Yenidoğan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


CENAZE NAMAZINI BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KILDIRDI

Cenaze namazına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra çalıştığı fabrikadan çok sayıda arkadaşı ve ailesi katıldı. Taziyeleri kabul eden eşi Özer Sezer, 14 yaşındaki oğlu Eren Sezer'e sarılarak gözyaşı döktü. Güleydan Sezer'in tabutu önünde gözyaşı döken baba ve oğul güçlükle sakinleştirildi. İlköğretim öğrencisi Eren Sezer'i cenazeye katılan sınıf arkadaşları teselli etti. Talihsiz kadının kardeşleri Murat Dalkıran ve Gülcan Düz de cenaze sırasında gözyaşlarına boğuldu.


''KAZA SIRASINDA OKUDUĞU KİTAP TESADÜF OLAMAZ''

Mesude ve Mustafa Dalkıran çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Güleydan Sezer'in 1 yıl önce babasının kanserden öldüğü öğrenildi. Eşi Özer Sezer ile aynı fabrikada çalışan Güleydan Sezer'in ailesi ve işine çok değer verdiğini anlatan erkek kardeşi Murat Dalkıran, "Ablam 27 yıldır aynı iş yerinde çalışıyordu. Çalışmayı çok severdi. Onun kadar işkolik birini hayatım boyunca görmedim. Günü dolmuştu ancak onun kafasında belirlediği bir emeklilik zamanı vardı. Onu bekliyordu. Emekli olduktan sonra tek hayali ailesiyle birlikte bir deniz kasabasına yerleşmek ve orada yaşamaktı. Kitap okumayı çok severdi. Kaza sırasında okuduğu kitap bence kesinlikle tesadüf olamaz. Umarım arkasından gözyaşı döken bu kalabalık okuduğu kitaba cevap olmuştur" diye konuştu.

Güleydan Sezer'in cenazesi Hürriyet Mezarlığına defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Robin Sharma Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title