Haberler

Oto Tamircileri Sitesindeki Sayaçlar Dışarı Çıkarıldı

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Diyarbakır İl Müdürlüğü ekipleri, sadece hafta sonu ve geceleri çalışarak, Diyarbakır 3. Oto Tamirciler Sanayi Sitesi’ndeki 700 esnafa ait sayacını yapı dışına alarak, burada uzaktan okuma ve takip imkanı tanıyan ASOP pano uygulaması gerçekleştirdi.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Diyarbakır İl Müdürlüğü ekipleri, sadece hafta sonu ve geceleri çalışarak, Diyarbakır 3. Oto Tamirciler Sanayi Sitesi'ndeki 700 esnafa ait sayacını yapı dışına alarak, burada uzaktan okuma ve takip imkanı tanıyan ASOP pano uygulaması gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında sanayi sitesi esnafı, Dicle EDAŞ ekiplerine yardım ederken, ekipler de esnafın işinin aksamamasına azami özen gösterdi.

Dicle EDAŞ, elektrik sayaçlarını müşterilerini rahatsız etmeden okuyabilmenin yanı sıra, takibini yapılabilmek amacıyla sorumluluk bölgesindeki tüm elektrik sayaçlarını yapı dışına almak için çalışma yürütüyor. Diyarbakır'da da sürdürülen bu çalışma kapsamında Dicle EDAŞ ekipleri, 700 esnaf müşterisi bulunan 3. Oto Tamircileri Sitesi'nde tüm sayaçları sadece hafta sonu ve geceleri çalışarak yapı dışına aldı. Yapı dışına alınan sayaçlar, belirlenen yerlere kurulan, 70 adet ASOP adı verilen Alçak Gerilim Saha Otomasyon Panosunda topladı. Bu çalışma yapılırken değişik kesitlerde 2 kilometre uzunluğunda kablo kullanıldı. Haberleşmeli sayaçlar takılarak uzaktan okuma ve takip işlemi sağlayacak uygulama gerçekleştirilirken ise sanayi sitesi esnafı, Dicle EDAŞ ekiplerine önemli ölçüde yardımcı oldu.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ZİYARETE GELDİ

Çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği sırada Diyarbakır 3. Oto Tamirciler Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Kalkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Dicle EDAŞ İl Müdürü Uğur Yaka'yi ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında İl Müdürü Yaka, sanayi sitesi yöneticileri nezdinde tüm esnafa çalışmalar sırasında kendilerine yaptıkları yardım ve gösterdikleri kolaylıktan dolayı teşekkür etti.

Yönetim kurulu üyeleri ise Yaka'dan, sanayi sitesinde elektrik kesintisi olmaması için önlem alınması ve bazı elektrik direklerinin yerlerinin değiştirilmesi ile ilgili taleplerini ilettiler. İl Müdürü Yaka da gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title