Haberler

Öto Anadolu Öğretmen'den Mezunlarına Anlamlı Destek

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, okullarından mezun olup öğretmen olarak Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan abla ve ağabeylerinin okullarına kitap ve oyuncak yolluyor.

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, okullarından mezun olup öğretmen olarak Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan abla ve ağabeylerinin okullarına kitap ve oyuncak yolluyor.

Felsefe öğretmeni Zerrin Güngör'ün proje danışmanlığı ile 9/C sınıfı öncülüğünde başlatılan 'Okunmuş Kitap ve Oyuncak Toplama Kampanyası' çerçevesinde okul genelinde kitap ve oyuncak toplandı.

Kampanya sonucunda toplanan kitaplar, Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun olup Türkiye'nin çeşitli yerlerinde öğretmenlik yapan öğretmenlere bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamak ve onları unutmadıklarını göstermek amacıyla hediye edildi.

Okul müdürü İlhan Koca yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öğretmenlik mesleğinin en güzel yönünü kendini yenileyebilme ve geleceğe ışık tutabilmektir. Yetiştirmiş olduğumuz öğrencilerle şimdi aynı mesleği icra etmekten gurur duymaktayız. Kitap yardımının ilk kargosunu Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki Ertuğrul Köyü'nde öğretmenlik yapan sevgili Cansu Arıkan'a ve onun kıymetli öğrencilerine yolladık. Biz şimdi onlarla çok daha büyük bir aileyiz. Bu meslek, kendi yolunda ilerleyen ve büyük bir özveri ile çalışan daha nice öğretmenlerin yetişmesine vesile olan bir meslektir. Bu noktada öğrencilerimizin başlatmış olduğu ve bizler için çok anlamlı olan bu kampanyaya destek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra kampanyamızın hala devam ettiğini hatırlatır, bundan sonraki yardımları da okulumuzdan mezun olan diğer meslektaşlarımıza aktarmayı planlamaktayız" - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title