Haberler

Otelde Fuhuş İçin Gizli Bölme Yapmışlar

Güncelleme:

Trabzon'da fuhuş yapıldığı iddia edilen otellere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda hayat kadınlarının gizli bölmelerde saklandığı ortaya çıktı.

Trabzon'un Çömlekçi semtindeki otellere baskın düzenleyen ahlak polisi, fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına aldığı 27 yabancı uyruklu kadını sınırdışı etti. Kadınlara fuhuş yaptıran otel sahipleri hakkında da işlem yapıldı.

HAYAT KADINLARI GİZLİ BÖLMELERDEN ÇIKTI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne Çömlekçi Semti'nde bulanan bazı otellerin gizli bölmeleri olduğu ve kadınların polis baskınında o bölmelerde saklandığı yönünde ihbar yapıldı. İhbarın ardından harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbarda adı geçen otellere baskın düzenledi. Fuhuş yapıldığı iddia edilen otellere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda hayat kadınlarının yine gizli bölmelerde saklandığı ortaya çıktı.

20 KADIN SINIRDIŞI EDİLDİ

Baskında 7 yabancı uyruklu hayat kadının otelin kalorifer dairesinden özel kapıyla açılan bir odada saklandığı tespit edildi. Kalorifer kazanı kapağı süsü verilmiş bir kapak kullanılarak geçiş yapılan bölmede salon, tuvalet ve bir oda olduğu görüldü. Polis ekipleri, odada bulunan kadınları fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına aldılar.

SAHTE KİMLİK YAPMIŞLAR

Çömlekçi Semti'nde yapılan operasyonlar kapsamında 27 kadın gözaltına alındı. Kadınlardan ikisinin ise sahte Türk kimliği ile ülkede bir süredir yaşadığı tespit edildi. Hayat kadınları sağlık kontrollerinin ardından teslim edildiği yabancılar şubesi tarafından sınırdışı edildi. Otel sahipleri hakkında da yasal işlem başlatıldı.

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çömlekçi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

izmirli:

gavur trabzon.

54
27
yanıtYanıtla
ahmet:

yobaz trabzon sorsan hepsi dinci kesilir başımıza reziller

43
13
yanıtYanıtla
..:

yobaz senin gibiler denir lan trabzonlular kadar adam olan keşke trabzonda kadın satılmaz adam vurulur ayrıca otel sahibi ve kadınlar trabzonlu değil iyi araştır!! trabzonu mesken tutmuşar cunku bulunmayacaklarını duşunmüşler !!

yanıt4
yanıt3
61:

Kapalı kapılar ardında tüm RUSYAya kaydınız. Sonra çalsın ama o çalsın nasıl olsa musluman diyorsunuz. Gavur Trabzon Sahte muslumanlar.

38
9
yanıtYanıtla
sgdg:

çay

yanıt2
yanıt0
Amed:

Sadece Trabzon olsa oda iyi. Siz gidin bir İstanbullun Silivri''deki Otele Bakın Üstelik D. Bakırlar İşletiyor. Her yer . . . . . . .

24
6
yanıtYanıtla
AKP:

yinemi tirabzon

9
4
yanıtYanıtla
..:

terbiyesiz adana demiyo trabzondiyo haddini bil ! ayrıca trabzonlu değilmiş otelin sahibi trabzonu mesken tutmuşlar

yanıt3
yanıt3
25dadaş:

biz turistler gelsin para kazanalım derken onların vericileri gelip bizim paraları götürüyorlar putin bize para kazandırmama konusunda çok fedakarlık yapıyor hep genç ve güzel hatunları gönderiyor

6
4
yanıtYanıtla
zevkli alış verişmiş:

Yabancılar vermeye gelmiş. . .

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title