Haberler

Otelcilik ve Turizm Lisesi Mezuniyeti Erken Kutladı

2008 yılında eğitim hayatına başlayan İzmit Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, ilk mezunlarını verdi.

2008 yılında eğitim hayatına başlayan İzmit Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, ilk mezunlarını verdi. Turizm Haftası dolayısıyla erken yapılan mezuniyet töreninde 84 öğrenci mezun olurken töreninde sevinç ve mutluluk doruğa ulaştı.

İzmit Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ilk mezunlarını bu yıl verdi. 2008 yılında İzmit Kocatepe'de eğitim hayatına başlayan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte Sabancı Kültür Sitesi'nde mezuniyeti töreni gerçekleştirdi. Bu yıl ilk defa mezuniyet sevinci yaşayan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, programda Turizm Haftası nedeniyle de bir dizi etkinliklerde bulundu.

Okul öğrencileri, veliler, öğretmen ve yöneticilerinin katıldığı programa okul Müdürü Kemal Aktaş ev sahipliğini yaparken, Vali Yardımcısı Abdullah Etil, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İzmit kaymakamı Sabit Kaya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü Bekir Yümnü programda yerlerini aldı. Mezuniyet töreninde gösterilen sahne performansları büyük alkış aldı.

Mezuniyet töreninde Turizm Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dalında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından Okul Müzik Öğretmeni Arzu Uygun yönetimindeki koro ekibi birbirinden güzel parçaları seslendirerek salon tarafından büyük alkış aldı. Yöresel halk oyunları gösterilerin ardından mezuniyet töreni gerçekleştirildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turizm Haftası Kocatepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title