Haberler

Osmanlıspor İlk Hazırlık Maçında Csms Lasi ile Berabere Kaldı

Osmanlıspor ilk hazırlık maçında CSMS Lasi ile berabere kaldıSpor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor, Bolu kampının son gününde yaptığı hazırlık karşılaşmasında Romanya takımlarından Clubul Sportiv Municipal Studentesc(CSMS) Lasi ile 1-1 berabere kaldı.

Osmanlıspor ilk hazırlık maçında CSMS Lasi ile berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor, Bolu kampının son gününde yaptığı hazırlık karşılaşmasında Romanya takımlarından Clubul Sportiv Municipal Studentesc(CSMS) Lasi ile 1-1 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi hazırlıkları için erken kampa giren Osmanlıspor, Bolu'nun Gerede ilçesi'ndeki ilk etap kampı sona erdi. Osmanlıspor, kampın son gününde Bolu'nun Karacasu beldesi'nde bulunan Termal Otel'in sahasında Romanya 1'inci Lig ekiplerinden CSMS Lasi ile hazırlık karşılaşması yaptı. Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik'de takımının maçını saha kenarından izledi. Hakan, Numan, Mehmet, Vaclav, Adewole, Okan, Webo, Vrsajevic, Muhammed, Delarge ve Engin onbiriyle sahaya çıkan Osmanlıspor ilk yarıda yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. 40'ıncı dakikada rakip takımdan Roman, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı rakip takımın üstünlüğü ile sona ererken ikinci yarıya genç bir kadroyla çıkan Osmanlıspor'un atakları sonuçsuz kaldı. 90'ıncı dakikada CSMS Lasi takımından Frasinescu ters kafa şutuyla topu kendi ağlarına gönderdi. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

UEFA Avrupa Ligi maçları öncesi teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'da ilk hazırlık maçında oyuncularını test etti. Akçay, teknik ekibiyle birlikte eksikliklerin görüldüğü bölgeleri not etti. Osmanlıspor'un yeni sezonda çok daha iyi bir takım olarak taraftarların karşısında olacağını belirten Başkan Sadık Dik, İlk etap kampımız bitti. Takımımız Cuma gününe kadar izinli. Cuma'dan sonra Hollanda'ya hareket edecekler. Takımımıza yeni oyuncular geldi. Önümüzdeki günlerde 2-3 futbolcu daha katılacak. Defans ve orta sahaya transfer yapacağız. Takımı izledim gayet iyi. Daha yeniyiz hazırlık yapıyoruz. Geçen yıla oranla bu sezon takım olarak daha iyi olacağız. Osmanlıspor, Avrupa'da ve Türkiye'de ülkemizi iyi bir şekilde temsil edecek dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Romanya Bolu Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı? Onaylı Randevu Sistemi ne zaman başlıyor? Yeni hastane randevu sistemi başladı mı? Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları açıklandı mı? Güneş'te patlama mı oldu? ABD'de jeomanyetik fırtına çıktı Mbappe PSG'den ayrıldı mı? Real Madrid'e transfer olacağı iddia ediliyordu 13 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Mayıs burç yorumları Burhan Kuzu kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi! Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title